minimum 4 yeterli oluyor şuan kullandığım windowsu 4 ile attım ama güvence açısından 8 olması daha iyiWindows 10 64 bit
Hocam dosyanın boyutu 5 GB değil mi ? Nasıl yaptınız onu ?minimum 4 yeterli oluyor şuan kullandığım windowsu 4 ile attım ama güvence açısından 8 olması daha iyi
4gb yeterli değildir Windows 10 iso'su neredeyse 6gb boyutunda.minimum 4 yeterli oluyor şuan kullandığım windowsu 4 ile attım ama güvence açısından 8 olması daha iyi
şuan kullandığım dedim ve sonrasında sorusuna cevap verdim8gb rahat rahat yeterlidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4gb yeterli değildir Windows 10 iso'su neredeyse 6gb boyutunda.
dostum şuan kullandığım windowsa dedim lite kullanıyorum bu pc de evde 3 adet pc var en düşük olan bu ve sonrasında sorusuna cevap verdim 8 olsun dedimHocam dosyanın boyutu 5 GB değil mi ? Nasıl yaptınız onu ?
Tamam da konu sahibi normal W10 istemiş, ona göre cevap vermeniz lazım.şuan kullandığım dedim ve sonrasında sorusuna cevap verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum şuan kullandığım windowsa dedim lite kullanıyorum bu pc de evde 3 adet pc var en düşük olan bu ve sonrasında sorusuna cevap verdim 8 olsun dedim
sonrasında cevabımı verdim diyorum anlatamadım galiba ek açıklama yazmak istedim bu benim kararım diye düşünüyorumTamam da konu sahibi normal W10 istemiş, ona göre cevap vermeniz lazım.