Neler Yeni

bilgisayara format attım steam a giremiyorum

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
selam dostlar geçen ay bilgisayarıma format attım içindeki her şey silindi şimdi steam yükledim kullanıcı adımı şifremi hatırlıyorum giriyorum fakat farklı bir tarayıcıdan girdiğim için e postaya kod geliyomuş o kodu girmem gerekiyor fakat steam hesabında kullandıgım e postayı hatırlamıyorum uzun bir süre geçmişti hesanı açalı sorum şu yazdıgım epostayı öğrenebilirmiyim veya o hatayı almadan giriş yapabilirmiyim yani bi yolu varmı yoksa gg mi ?

yok galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama tam bilmiyorum belki bi yolu vardır bendede öyle olmuştu hesap gitmişti

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
telefon bağlamışmıydın

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Tuğrul
geçmiş olsun :)

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Steam destek ile iletişime geçin muhtemelen bazı bilgileri bildiğinizden dolayı sorun yaşamazsınız. Size mail adresini ulaştırırlar muhtemelen, tabi hesabın sizin olduğunu kanıtlayabildiğiniz sürece... Ama mailin şifresini bulmak size kalır.

Ben hesap adı ve şifresini unuttuğum eski hesabımı sadece aldığım CD'li bir oyundaki kodu atarak ulaşmamı sağlamışlardı. Gerçekten çok yardımcı oluyorlar. Eski hesabın sadece profil adını hatırlıyordum. CD ile eskiden aldığım bir oyunu aktif etmek için olduğunu bildirmiştim. CD kodu ile geri dönüş yapmamı istediler ve daha sonra bilgileri paylaştılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,832
Üyeler
166,089
Son üye
Yigıdoo02
Top Bottom