Sorunabidesi
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Koray demir
Bilgisayarımda dün garip şeyler farkettim. öncelikle bazı Uygulamalar açılmıyor , bazıları hata veriyor bazıları ise örneğin Visual Studioda Dosya yoluna NPM ile indirme yapamıyodum Nodejs inik ama gözükmüyordu gibi. sonrasında çalıştığı için bilgisayar sorun etmedim. Sonra Kulaklığın Kontrol kumandasındaki ışık yanıp sönmeye başladı. bir süre sonra oyundayken bir anda kapandı ve tekrar kendiliğinden açıldı. sonrasında güncellemeleri kontrol ettim ve Chipset - BİOS güncellemelerini yaptım. Bios Güncelleme sonrası bilgisayar çalışıyordu kapatıp yattım. ertesi gün bilgisayar açılmadı 4 - 5 saat uğraş sonrası DRAM hatasını çözdük ve açıldı. her şey sorunsuz gibi şuan ama hala kulaklık aynı. Işık yanıp Sönmüyor ama hiç yanmıyor kendi driverida çalışmıyor. Sorun bilgisayarın neyinde olabilir?. ( Şuan Sonic Stuido Virtual Mixer diye bir şey Aygıt yöneticisinde hatalı gözüküyor )
Kulaklık: GamePower Fujin Pro
Anakart: Asus Rog Strix X570-F Gaming
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncelleme : Kulaklığı Bilgisayar kullandığı zaman kumandanın Işığı ( Mavi ) yanıp sönüyor. ( Mikrofonu kullanınca veya herhangi bir ses kulaklıkla dinlenirse )Bilgisayarımda dün garip şeyler farkettim. öncelikle bazı Uygulamalar açılmıyor , bazıları hata veriyor bazıları ise örneğin Visual Studioda Dosya yoluna NPM ile indirme yapamıyodum Nodejs inik ama gözükmüyordu gibi. sonrasında çalıştığı için bilgisayar sorun etmedim. Sonra Kulaklığın Kontrol kumandasındaki ışık yanıp sönmeye başladı. bir süre sonra oyundayken bir anda kapandı ve tekrar kendiliğinden açıldı. sonrasında güncellemeleri kontrol ettim ve Chipset - BİOS güncellemelerini yaptım. Bios Güncelleme sonrası bilgisayar çalışıyordu kapatıp yattım. ertesi gün bilgisayar açılmadı 4 - 5 saat uğraş sonrası DRAM hatasını çözdük ve açıldı. her şey sorunsuz gibi şuan ama hala kulaklık aynı. Işık yanıp Sönmüyor ama hiç yanmıyor kendi driverida çalışmıyor. Sorun bilgisayarın neyinde olabilir?. ( Şuan Sonic Stuido Virtual Mixer diye bir şey Aygıt yöneticisinde hatalı gözüküyor )