RAM'e OC yap bir yerden sonra belki verir.evet arkadaslar yanlıs okumuyorsunuz benim bilgisayar bir şekilde mavi ekran hatası aldırmam lazım bir şeyi kanıtlamam gerekiyor ne yaparsam pcim açıkken mavi ekran hatası alır cok onemli yardımcı olur musunuz
olay su ki istediğim sey bilgisayar zoom meetingi acınca mavi ekran vermesi lazım ve benim bunu videoya cekmem lazım bunu nasıl yapabilirimRAM'e OC yap bir yerden sonra belki verir.
Düşük değil, yüksek versin de ev de havaya uçsun.Düşük voltaj ver?
Oluşabileceklerden sorumlu değilim.
pc calısırken zoom uygulamasını actıgımda mavi ekran almak istiyorum bunu nasıl saglarımDüşük voltaj ver?
Oluşabileceklerden sorumlu değilim.
Neden?olay su ki istediğim sey bilgisayar zoom meetingi acınca mavi ekran vermesi lazım ve benim bunu videoya cekmem lazım bunu nasıl yapabilirim
neden zoom şirketi ile iddaya mı girdin uygulamanız mavi ekran verdiriyor diyePC calısırken zoom uygulamasını actıgımda mavi ekran almak istiyorum bunu nasıl saglarım
Öyle bir şey yok belki windows dosyalarını silersen hata alabilirsin.PC calısırken zoom uygulamasını actıgımda mavi ekran almak istiyorum bunu nasıl saglarım
bilgisayarım online derslerde donuyor ve kapanıyor suan online dersler bittiği için bunu hocaya kanıtlayamıyorum ama oluyor yani yalan söylemiyorum benden bunun videosunu istiyorNeden?