tamamdır teşekkür ederimBulunan tehditi karantinaya alıp temizleyin. Telaş yapmayın, sakin olun.
malwarebytes taratınca bir sorun buldu karantinaya aldım ve sildim tekrar yaptığımda sorun bulmadıtamamdır teşekkür ederim
şimdi comodo internet securityle tekrar taratıyorumtamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
malwarebytes taratınca bir sorun buldu karantinaya aldım ve sildim tekrar yaptığımda sorun bulmadı
bide kaspersky kurulmak için bunları silmemi söylüyor garanti için kaspersky kurmama gerek var mı
@Treyarchtamamdır teşekkür ederim
malwarebytes taratınca bir sorun buldu karantinaya aldım ve sildim tekrar yaptığımda sorun bulmadı
bide kaspersky kurulmak için bunları silmemi söylüyor garanti için kaspersky kurmama gerek var mı
şimdi comodo internet securityle tekrar taratıyorum
tamamdır 2 virüs programıyla tarattım ve sildim tekrar yaptığımda bir sorun gözükmüyorVirüs yok, Chrome geçmişini temizleme kısmından çerezleri sil dersen hesaplardan çıkış yapar ama temizler. Sadece comodo tarafından sil desen de Comodo halleder, zaten ayarlar yapıldıysa yamaya entegre virüs olayı çok sık olur. Yakalanırdı.
Bir de virüs scanner indirin, tarayın. Antivirüs indirip tararsanız çok sorun olur, stabilite bozulur.tamamdır 2 virüs programıyla tarattım ve sildim tekrar yaptığımda bir sorun gözükmüyor
teşekkür ederim
False-Positive denen bir şey var? biliyor musun?videoyu şimdi bulmakla uğraşamayacağım ama şöyle anlatayım adam çok basit ve zararsız bir komut yazıyor ve bunu bat dosyası olarak kayıt ediyor yani bir programa çeviriyor ve bunu googleya yüklüyor. yüklediği dosyayı virüs totalde tarattığı zaman virüs olarak algılanıyor ama halbuki o dosyanın için zararlı hiç bir şey yok.