Neler Yeni

Yardım Bilgisayara virüs mü bulaştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
11900K da Sucuk challenge
Arkadaşlar büyük ihtimalle virüs bulaştı Antimalware service excatibule 1 gb ram kullanıyor minecraft education edition kısayolu aniden masaüstüne geldi ve bilgisayar açıldığında 3 tane fala komut istemi açılıp kapandı ayrıca dün java indirdim windows güvenlik duvarı virüs dedi ama javayı gerçek siteden indirdim sizce virüs varmıdır

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Arkadaşlar büyük ihtimalle virüs bulaştı Antimalware service excatibule 1 gb ram kullanıyor minecraft education edition kısayolu aniden masaüstüne geldi ve bilgisayar açıldığında 3 tane fala komut istemi açılıp kapandı ayrıca dün java indirdim windows güvenlik duvarı virüs dedi ama javayı gerçek siteden indirdim sizce virüs varmıdır
Korsan bir şey indirdin mi?

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
"https://www.kaspersky.com.tr/home-s...e1gzi_ht3Joyx8w_pOafLBIjAZwvB6rQaAoE0EALw_wcB"

"İnternet securty"nin 30 günlük deneme sürümünü indirin, sonra tam tarama yapın.

Son düzenleme:

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Sanırım yok, yani; bende her zaman oluyor bazıları. (Antimalware service excatibule dışında, onu kullanmıyorum.)

Top Bottom