Neler Yeni

Bilgisayara yeni ram taktım Windows açılmıyor ?

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Yani şu anda sorunsuz ikiside çalışıyor ama aynı hızda aynı cl değerleri var biri crucial biri longline zaten ilk fırsatta 2 tane hyperx soğutuculu ram almayı düşünüyorum
Elinde longline ram'i satıp bir tane daha crucial al.
Crucial ballistix ise söylediğim geçerli bu arada çünkü çipleri iyi.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Yardımcı olurum sana
Nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunu çözülmüş.
Evet

Yardımcı olurum sana
Önerin neydi ?

Elinde longline ram'i satıp bir tane daha crucial al.
Crucial ballistix ise söylediğim geçerli bu arada çünkü çipleri iyi.
Bende öyle düşünüyorum

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Nasıl

Evet

Önerin neydi ?

Bende öyle düşünüyorum
Sistem'in ddr4 değil mi ?

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
Şimdi kardeşim sisteminde ddr4 8gb ram var adata xpg öyle diyim ama sen bir tane daha eklersen aynı marka olmasına dikkat et dikkat etmen gereken şunlar DDR kaç tır sistemin DDR kaç destekliyor onlara bakman lazım diyelim aldın ve pc taktın felan acılmadıysa bios pili var ya saat piline benziyor onu cıkart bir anahtar yardımıyla yada başka bişi sonra cıkartıgın pili ters tak bişi olmaz merak etme bi 1 dk felan bekledikten sonra tekrardan cıkart ve düzgün tak sistemin çalışır üstelik bios overclock bile yaparsın önerilen ayarlardan daha fazla yüksetme yakarsın kartı önerilen ayarlardan yap hiç amper dir voltaj felan oynama sana tavsiyem

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,056
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Şimdi kardeşim sisteminde ddr4 8gb ram var adata xpg öyle diyim ama sen bir tane daha eklersen aynı marka olmasına dikkat et dikkat etmen gereken şunlar DDR kaç tır sistemin DDR kaç destekliyor onlara bakman lazım diyelim aldın ve pc taktın felan acılmadıysa bios pili var ya saat piline benziyor onu cıkart bir anahtar yardımıyla yada başka bişi sonra cıkartıgın pili ters tak bişi olmaz merak etme bi 1 dk felan bekledikten sonra tekrardan cıkart ve düzgün tak sistemin çalışır üstelik bios overclock bile yaparsın önerilen ayarlardan daha fazla yüksetme yakarsın kartı önerilen ayarlardan yap hiç amper dir voltaj felan oynama sana tavsiyem
Dostum, çok yüzeysel biliyorsun. O işler sandığın gibi değil.

Top Bottom