Neler Yeni

Bilgisayarcının topladığı sistem nasıl?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Forumuye

80+ Bronze
Böyle mahalle bilgisayarcılarına inanmayın. Ben de az kalsın i5 3. nesil+GTS 250 ekran kartlı sistem alıyordum 2500'e. İyi ki almamışım. Ekran kartı VALORANT bile oynatmıyor. Bakın GTA V'yi geçtim. VALORANT bile oynatmıyor. Tam bütçenizi söyleyin sıfır da olsa APU bakalım.
Üstte linkini verdiğim konuda ayrıntılı bilgi var. Kimse iyi sistem bulamadı benim attıklarına da kötü dendi o yüzden bilgisayarcıya sorayım dedim

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Üstte linkini verdiğim konuda ayrıntılı bilgi var. Kimse iyi sistem bulamadı benim attıklarına da kötü dendi o yüzden bilgisayarcıya sorayım dedim
Dostum sana sistem attım ben. Sen beğenmedin.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Bilgisayarcı seni kazıklıyor sen bize bütçeni söyle biz sana çok daha iyisini toplayalım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostum forumda illaha bütçene uygun bir sistem bulunur. Mahalle bilgisayarcılarına para yedirme. Git paranı al, sistemi ver, APU topla.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Beğenmedim demedim zaten sadece parça parça alamam hazır sistem lazım dedim. Diğer türlü alınmıyor
Neden alınmıyor? Bilgisayarcının topladığı hazır sistem mi? Oda parça parça alıp sana iteliyor.

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
“Bu konunun devamı niteliğindedir olayı merak edenler bu konuyu ve yazdığım son mesajı okuyabilir.”

Bilgisayarcıyla konuştum bana bunu attı fiyat 3200dü 2800e kadar indirmeyi başardım. Özellikleri iyi gibi geldi arkadaşlar da çok iyi sakın kaçırma dedi.

İyi sistem mi sizce bana çok iyi dedi kapanma bitince dükkanda oyun oynattığını da gösterecekmiş. Biz bu fiyata almak için hemen parayı gönderdik ama GTA5 valorant falan oynatmazsa parayı geri alcam sözünü verdi.

Özellikler:
İşlemci: İ5 Q9400
RAM 8gb
1TB disk
4GB 128 bit ekran kartı
Anakartı ben ayarlarım dedi tam model vermedi
RGB kasa ve PSU verecek bir de

iyi mi sizce?
Asla aldım deme bana alınacak gibi bir şey değil hiçbir şey oynatmaz bu

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315

2550TL yapıyor. 50TL 'ye de steamden oyun falan alırsın. Eğer biraz daha bütçe varsa attığım ramlerden 2 tane sipariş ver. APU olduğu için 16gb bayağı fps arttıracaktır.

Bunu yazmışım. Mantıklı bence.

Jaja50

80+ Silver
Hahahah :D Ulan bu bilgisayarcılar harbi kazıkçı ya. Bahsettiğiniz işlemci 12 senelik hala taş gibi ama 3000 TL'ye kötü kesinlikle kötü. Ekran kartı gt 730 değilse beni dövün. Çöpün çöpü bir sistem aldım deme bana. 3000 TL'ye 8 gb ramli olsa bile apu topla

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Bir de dediğiniz sistemi bilgisayarcıya attım ama o sevmedi o sistemi. APU ile oyun oynanmaz bir de AMD işlemciler çok ısınıyor soğutamazsın kapanır PC dedi.
Ne? Dostum alakası yok o bilgisayarcı seni kazıklamak istiyor. APU ile oyun oynanmaz diyorsun ama forumdaki bir çok kişi APU kullanıyor. Gâyet de oynuyorlar. Isınmayla alakalı bir sorunda hiç görmedim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,049
Üyeler
163,934
Son üye
PALAMUT CELAL
Top Bottom