Neler Yeni

Yardım Bilgisayarcıya bilgisayar götürülür mü?

Akiran

80+ Silver
Dizüstü bilgisayar oyun sırasında 84 dereceyi görüyor ben de Termal macun ve fan temizliği düşünüyorum fakat daha önce laptopun arka kapağını bile sökmedim. Bilgisayarcıya götürürsem sorun yaşar mıyım?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Mahalledeki format atılır tarzı yazı asan yerlere götürmenizi önermem.
Bu işle yıllardır ilgili kaliteli teknik servisler vardır, onlara götürmenizi öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Dizüstü bilgisayar oyun sırasında 84 dereceyi görüyor ben de Termal macun ve fan temizliği düşünüyorum fakat daha önce laptopun arka kapağını bile sökmedim. Bilgisayarcıya götürürsem sorun yaşar mıyım?
ufak bir cesaret ile kolay yapılabilecek bir işlem bence bulunduğun yere göre değişir ama mahalle bilgisayarcısı 10 tl lik termal macun sıkıp 2 hava tutup gereğinden fazla para alıyor. Güzel bir dizüstü pcn varsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

ufak bir cesaret ile kolay yapılabilecek bir işlem bence bulunduğun yere göre değişir ama mahalle bilgisayarcısı 10 TL lik termal macun sıkıp 2 hava tutup gereğinden fazla para alıyor. Güzel bir dizüstü pcn varsa
Güzel bir dizüstü pcn varsa fiyatı yüksek aman derim. Ne sen kurcala ne bilgisayarcıya ver yetkili servis en mantıklısı

Top Bottom