Ortak set olarak aldıysan kasa olarak ara aldığın yeri sor ama tek ayrı parça olarak aldıysan çıkar onu yolla yani fazla uğraşma çünkü yarın birgün yolladiginda kullanıcı hatası derler yollarlarMontajı zaten ilk onlar yapmıştı, ilk geldiğinde boşta 34-36 derece yük atlında max 55-60ları görüyordu. Sonradan böyle olmaya başladı muhtemelen dediğiniz gibi devirdaim yapmıyor. bilgisayar parçalarının garanti süresi ne kadar oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizin dereceleriniz normal gözüküyor benim 240mm sıvı soğutucu + Thermal Grizzly Kryonaut termal macunla yük altında 73 derece oluyor
Senin kart noldu lan eşofman uydu mu kankam sana dava falan açtınız miKaliteli termal macun + iyi bir hava sürkilasyonu var mı pc'de ?
özelden yazdım kral konuyu kirletmeyeyim.Ortak set olarak aldıysan kasa olarak ara aldığın yeri sor ama tek ayrı parça olarak aldıysan çıkar onu yolla yani fazla uğraşma çünkü yarın birgün yolladiginda kullanıcı hatası derler yollarlar
Senin kart noldu lan eşofman uydu mu kankam sana dava falan açtınız mi
Devirdaimde sorun var muhtemelen ufacık güç artışında 75W 90Wlara çıktığı anda sıcaklığı azaltamıyor sadece içinde bulunan sıvıyı kullanıyor sıvıda devirdaim olmuyor tahminimceOrtak set olarak aldıysan kasa olarak ara aldığın yeri sor ama tek ayrı parça olarak aldıysan çıkar onu yolla yani fazla uğraşma çünkü yarın birgün yolladiginda kullanıcı hatası derler yollarlar
Senin kart noldu lan eşofman uydu mu kankam sana dava falan açtınız mi
hocam macunu x şeklinde mi sürdünHocam bende de r5 5600 var stok damla baya ısınıyordu kule tipi aldım ag400 mx6 macun aldım şu an bosta 35 derece video izlerken 40-45 sonra hemen düşüyor oyunda Max fh5 valo ETS online olsun 60 gördü o da kule tpinin fan hızı 980 rpm de dönmesine rağmen full hızı 2070 rpm sen düşün