Neler Yeni

Bilgisayarda Hava Akışı Nasıl İyileştirilir?

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak
Kasamda şu anda 7 fan var radyatör ile birlikte. Ama değerler bana çok iyi gelmedi. Yeni fanlar ile eski fanları değiştirmek istemiyorum aslında çünkü çok pahalılar. O yüzden 1-2 tane fan almayı düşünüyorum. Ben şimdi psu kafesinemi takayım yoksa 3 intake fanın altındaki yere mi takıyım?

Ekler

• IMG_6962.jpeg
    IMG_6962.jpeg
    2.6 MB · Hit: 23
  • IMG_6981.jpeg
    IMG_6981.jpeg
    13.2 KB · Hit: 22
  • IMG_7338.jpeg
    IMG_7338.jpeg
    1.8 MB · Hit: 22

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emin
Kasamda şu anda 7 fan var radyatör ile birlikte. Ama değerler bana çok iyi gelmedi. Yeni fanlar ile eski fanları değiştirmek istemiyorum aslında çünkü çok pahalılar. O yüzden 1-2 tane fan almayı düşünüyorum. Ben şimdi psu kafesinemi takayım yoksa 3 intake fanın altındaki yere mi takıyım?
psu bölümüne sanırım 2 adet takılıyor ama o diğer yere fan sığar mı?

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emin

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman takılabilecek en fazla adet sayısı kadar fan al tak hocam
İyide intakemi takcam reverse mi takcam. Birde bana fan önerisi lazım. Bir de kaç cfm olması lazım çok bilgim yok.

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emin
İyide intakemi takcam reverse mi takcam. Birde bana fan önerisi lazım. Bir de kaç cfm olması lazım çok bilgim yok.
fanları kasada takılı olan fanların aynısından alırsan görüntü hoş olur bence ve intake mantıklı olabilir diye düşünüyorum

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fanları kasada takılı olan fanların aynısından alırsan görüntü hoş olur bence ve intake mantıklı olabilir diye düşünüyorum
En alttaki yere egzos fanını intake olcak şekilde takayım. Egzosada 140mm Be Quiet alırım diye düşünüyorum ama bilgim olmadığı için bir danışmak istedim.

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emin
En alttaki yere egzos fanını intake olcak şekilde takayım. Egzosada 140mm Be Quiet alırım diye düşünüyorum ama bilgim olmadığı için bir danışmak istedim.
fan seçiminde bence ksanın içindeki fanların aynını alın ve hepsini intake takın mantıklı olur diye düşünüyorum

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
EmreE
Akvaryum kasalarda sıcaklıklar biraz yüksek olması normal deniliyor ama istersen fanları ve sayısını artırabilirsin

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak
fan seçiminde bence ksanın içindeki fanların aynını alın ve hepsini intake takın mantıklı olur diye düşünüyorum
Kasa fanlarının hepsi kasadan çıktı. Marka model bilmiyorum.

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emin

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak
internete yaınca çıkar yada fanların arkasında etikette model nosu yazar internette aratırsanız çıkar

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emin
https://www.msi.com/PC-Component/MAG-F120-ARGB fanlar sanırım bu model

Top Bottom