Neler Yeni

Bilgisayarda iki tane wireless ürün kullanmak sıkıntı yaratır mı

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
Herkese iyi forumlar umarım gününüz güzel geçer.
Arkadaşlar şimdi ben Logitech g435 ve Logitech g pro x superlight aldım bunların kendilerine ait dongleları var şimdi ben bunların iksini aynı anda kullanmaya başlarsam aralarında frekans çakışması olur mu bir sıkıntı yaratır mı ?
Not: Yakın zamanda kablosuz klavye de almak istiyorum bunu da plana eklersek sıkıntı artar mı ? Aynı zamanda kablosuz mekanik kalvye önerilerinizi de bekliyorum Bütçe 2000 klavye boyutu fark etmiyor ama yön tuşları olsun :D

Existentia

80+ Silver
Hocam yıllar öncesinde mouseda arada sapıtma yaratıyordu ama ürünlerinizin hepsi logitech koskoca marka bunu düşünmüdür diye düşünmek istiyorum

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Herkese iyi forumlar umarım gününüz güzel geçer.
Arkadaşlar şimdi ben Logitech g435 ve Logitech g pro x superlight aldım bunların kendilerine ait dongleları var şimdi ben bunların iksini aynı anda kullanmaya başlarsam aralarında frekans çakışması olur mu bir sıkıntı yaratır mı ?
Not: Yakın zamanda kablosuz klavye de almak istiyorum bunu da plana eklersek sıkıntı artar mı ? Aynı zamanda kablosuz mekanik kalvye önerilerinizi de bekliyorum Bütçe 2000 klavye boyutu fark etmiyor ama yön tuşları olsun :D
Razer'da mesela Hyperspeed teknolocisi var, hem fare hem klavye aynı dongle ile bağlanabiliyor:
1702971124766.png

Logitech'i bilmiyorum benzer bir şey var olup olmadığını. Bu arada bende takılı farklı marka, farklı dongle ile çalışan kablosuz cihazlar var herhangi bir sorun olmuyor.

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer'da mesela Hyperspeed teknolocisi var, hem fare hem klavye aynı dongle ile bağlanabiliyor:
Alıntıyı görüntüle
Logitech'i bilmiyorum benzer bir şey var olup olmadığını. Bu arada bende takılı farklı marka, farklı dongle ile çalışan kablosuz cihazlar var herhangi bir sorun olmuyor.
Senden bilgi almak güzel oldu abicim teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
https://www.logitech.com/tr-tr/products/mice/unifying-receiver-usb.910-005236.html şöyle bir usb yapmışlar sanırım bu durum için işteyim pek araştırma fırsatım olmamıştı

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Uzun zamandır G915, G Pro X wireless mouse ve G Pro X Wireless kulaklık kullanıyorum hepsinin usb si ayrı bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım, ayrıca o universal alıcı logitech markasının ofis için olan klavye ve mouse lerinde çalışıyor, oyuncu ürünlerini desteklemiyor.

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun zamandır G915, G Pro X wireless mouse ve G Pro X Wireless kulaklık kullanıyorum hepsinin usb si ayrı bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım, ayrıca o universal alıcı logitech markasının ofis için olan klavye ve mouse lerinde çalışıyor, oyuncu ürünlerini desteklemiyor.
Bilgiler için çok teşekkür ederim sorun çözülmüş oldu anlaşılan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,458
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom