ipekitten
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 18
- İsim
- ipek
Bugün bilgisayarımda sistemim son ayarlarda oynatmaya yeterken zorlanmaması için en düşük ayarlarda Path of Exile oynarken, bir anlığına kulağımı götürüp kasaya yaklaştırdım ve küçük ama çok küçük bir "çıt çıt" sesi duydum. Bu bir nevi tahta kurdu sesine benziyordu. Bir nevi elektrik. Önceki gecede FPS testi yaparken aynı oyunda daha yüksek bir ses duydum gibime geldi, ama kulagımda kulaklık vardı ve muhtemelen yanıldım tedirgin olup kapamıştım.
İlk bahsettiğim sesi ise ondan sonra gün içerisinde duymadım diyebilirim. Parçalar henüz bir haftalık. Ve ev hayli soğuk. Genleşme ve ısınmadan dolayı bu seslerin çıkması normal mi? Ne kadar fazla çıkarsa tedirgin olmalıyım? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Dediğim gibi çok küçük ve maksimum 3 saniyelik bir sesti. Linktekinin bir tık ufağı, hatta bayağı ufağı. Şimdiden teşekkür ederim.
Link:
İlk bahsettiğim sesi ise ondan sonra gün içerisinde duymadım diyebilirim. Parçalar henüz bir haftalık. Ve ev hayli soğuk. Genleşme ve ısınmadan dolayı bu seslerin çıkması normal mi? Ne kadar fazla çıkarsa tedirgin olmalıyım? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Dediğim gibi çok küçük ve maksimum 3 saniyelik bir sesti. Linktekinin bir tık ufağı, hatta bayağı ufağı. Şimdiden teşekkür ederim.
Link: