Neler Yeni

Bilgisayardan gelen rahatsız edici ince tiz ses

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Merhaba,
bu videoda çok ince bir tiz ses var ve çok rahatsız edici. Fanlardan veya işlemci soğutucusundan gelmiyor harddiskleri denedim onlardada ses yok. PSU veya başka neyden geliyor olabilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gereksiz indirim veya başka konulardan dolayı böyle konulara cevap gelmiyor. @Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,629
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Merhaba,
bu videoda çok ince bir tiz ses var ve çok rahatsız edici. Fanlardan veya işlemci soğutucusundan gelmiyor harddiskleri denedim onlardada ses yok. PSU veya başka neyden geliyor olabilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gereksiz indirim veya başka konulardan dolayı böyle konulara cevap gelmiyor. @Mehmet Yılmaz
İşlemci hariç mantıken bilgisayardaki her parçadan gelebilir. Neredeyse hepsinde bobin sargı var bir şekilde. Fandan gelmez deme ondan da gelebiliyor.

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Fettah Özalp
coin while sorunu. ekran kartı veya psu dan geliyor büyük ihtimalle. bahse girerim bilgisayarın yeni ve bunu daha yeni fark ettin ve sana garip geldi. ama ister iade et ister değişim iste bu olacak. olmak zorunda. yüke girince geliyor. bazenleri mouse hareketleri veya sitede aşağı yukarı yapıncada görüle biliyor.

Bünyamina

80+ Platinum
Benim bu cızırtı güç kaynağımda var. Güç kaynağımda bu durum kronikmiş sanırım. Yanılmıyorsam ekran kartımda da mevcut. Zararı yok sadece cızırdıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,646
Üyeler
159,373
Son üye
Krasos
Top Bottom