TRnmss 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 907 Dahası Reaksiyon skoru 374 Yaş 18 Konum Tekirdağ İsim Atahan Koksal İlgilendiği Kategoriler R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego 6 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Muhammet Sağlam yazmış: Ben karşılaştıramam çünkü yer yok PC'de. Ancak Gameloop'ta en yüksek performansı alırsın. Devamı için tıklayın... anlıyorum
Muhammet Sağlam yazmış: Ben karşılaştıramam çünkü yer yok PC'de. Ancak Gameloop'ta en yüksek performansı alırsın. Devamı için tıklayın... anlıyorum
Letrion 80+ Platinum Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 11,864 En İyi Cevap 3 6 Temmuz 2021 #15 atahankksl yazmış: PUBG mobile falan nasıl oynanıyor merak ediyorum bi denemek istiyorum nerden oynayabilirim ya da gereksiz diyorsanız da sıkıntı değil Devamı için tıklayın... Emülatör dediğimiz uygulamaları kullanabilirsiniz, popüler olanları: BlueStacks, Gameloop, MEmu, Nox Player vs.
atahankksl yazmış: PUBG mobile falan nasıl oynanıyor merak ediyorum bi denemek istiyorum nerden oynayabilirim ya da gereksiz diyorsanız da sıkıntı değil Devamı için tıklayın... Emülatör dediğimiz uygulamaları kullanabilirsiniz, popüler olanları: BlueStacks, Gameloop, MEmu, Nox Player vs.