Varsistemde m2 ssd var mı ?
Kasanın mıbüyük ihtimalle ondan bende de aynı sorun var ses çıkarması normal duymamak için kasayı masadan indirdim. marka modeli ne?
hayır ssd ninKasanın mı
Bilmiyorum hocam birde sesi nasil keserjm yani sabah yoktu bian geldihayır ssd nin
kullanıma bağlı olarak arada bir çıkıyor ses sürekli çıkmaz zaten. sesi kesebileceğini sanmıyorum ama keşke sorun m2 de mi diye emin olabilseydik.Bilmiyorum hocam birde sesi nasil keserjm yani sabah yoktu bian geldi
2060 ryzen 5 5500 16 gb ramkullanıma bağlı olarak arada bir çıkıyor ses sürekli çıkmaz zaten. sesi kesebileceğini sanmıyorum ama keşke sorun m2 de mi diye emin olabilseydik.
İade veya değişim isteyebilirdin. sistem ne onu biliyor musun?
hazır mı aldınız sistemi? hazır ise sistemin adı ne? örneğin da gt2 veya pchocası gg42060 ryzen 5 5500 16 gb ram
Ekran kartı veya psu ya odaklan onlardanmı geliyor diye. Ekran kartından geliyorsa bir problem teşkil etmez.Sabah kusursuz calisiyordu suan ses geliyor korkuyorum ne yapabilirim sesin gitmesi içkn
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapmam gerek
Hayir kendim topladimhazır mı aldınız sistemi? hazır ise sistemin adı ne? örneğin da gt2 veya pchocası gg4
ssd yi biliyor olman lazım o zamanHayir kendim topladim