Neler Yeni

Bilgisayardan gelen rahatsız edici ince tiz ses

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,164
Merhaba,
bu videoda çok ince bir tiz ses var ve çok rahatsız edici. Fanlardan veya işlemci soğutucusundan gelmiyor harddiskleri denedim onlardada ses yok. PSU veya başka neyden geliyor olabilir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gereksiz indirim veya başka konulardan dolayı böyle konulara cevap gelmiyor. @Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:
Merhaba,
bu videoda çok ince bir tiz ses var ve çok rahatsız edici. Fanlardan veya işlemci soğutucusundan gelmiyor harddiskleri denedim onlardada ses yok. PSU veya başka neyden geliyor olabilir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gereksiz indirim veya başka konulardan dolayı böyle konulara cevap gelmiyor. @Mehmet Yılmaz
İşlemci hariç mantıken bilgisayardaki her parçadan gelebilir. Neredeyse hepsinde bobin sargı var bir şekilde. Fandan gelmez deme ondan da gelebiliyor.

coin while sorunu. ekran kartı veya psu dan geliyor büyük ihtimalle. bahse girerim bilgisayarın yeni ve bunu daha yeni fark ettin ve sana garip geldi. ama ister iade et ister değişim iste bu olacak. olmak zorunda. yüke girince geliyor. bazenleri mouse hareketleri veya sitede aşağı yukarı yapıncada görüle biliyor.

Benim bu cızırtı güç kaynağımda var. Güç kaynağımda bu durum kronikmiş sanırım. Yanılmıyorsam ekran kartımda da mevcut. Zararı yok sadece cızırdıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,091,478
Üyeler
173,506
Son üye
Uydari
Geri