Neler Yeni

Bilgisayarı açınca görüntünün gelmemesi ve fan sesinin patlıycakmış gibi artması

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Dincer
Merhaba, bugün bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum akşamında tekrar bilgisayarı açtığımda ekran gelmedigini farkettim ve tekrar kapatıp açtım bu sefer hem ekran gelmiyordu hem de klavye ve farem algılamıyordu. 20-30 saniye açık durduktan sonra fan sesinin hızlıca arttığını ve patlıycakmış gibi olduğunu gözlemledim. Bunun çözümü nedir veya sorun nedir?

neshter

80+ Bronze
rx 550 kullanicisiyim, ara sira dedigin sorun benim de basima geliyor. su ana kadar bir sikinti yasamadim. ekran karti coktugu icin oluyor sanirim. fazla isiniyor ve ekran kartinin fani son kademede calisiyor o yuzden

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Dincer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rx 550 kullanicisiyim, ara sira dedigin sorun benim de basima geliyor. su ana kadar bir sikinti yasamadim. ekran karti coktugu icin oluyor sanirim. fazla isiniyor ve ekran kartinin fani son kademede calisiyor o yuzden
ekran da gelmiyor, fan sesi arttığında korkup hemen kapatıyorum, kapatmazsam bir sorun olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Dincer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran gelmiyorsa yeniden baslatmak zorundasin zaten. Kapatmamanin ne gibi faydasi olabilir ki? Bilgisayarin hic acilmiyor mu artik
ekran kartının kablosunu söktüm bios tarzı bir yer açıldı lütfen ekran kartının güç kablosunu takın yazdı taktım tekrar ekran gelmiyor. Fan sesi çözüldü kendiliğinden ama görüntü hala yok.

Top Bottom