Neler Yeni

Bilgisayarı fişten çektiğim zaman kafayı yiyor

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
atif kekç
Bilgisayarı normal bi şekilde kapatıp fişten çektiğim zaman tekrar fişe takıp çalıştırdığımda kasanın ışıkları falan yanıyor ama ne görüntü geliyor ne klavye mouse calisiyor, sonra tuşuna basılı tuttup kapatıp tekrar açtığımda sıkıntısız açılıyor, sorun nedir acaba

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
Akımdan dolayı olabilir mi acaba tahmini olarak söylüyorum ayrıca fişten neden çıkartıyorsun ki?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Bilgisayarı normal bi şekilde kapatıp fişten çektiğim zaman tekrar fişe takıp çalıştırdığımda kasanın ışıkları falan yanıyor ama ne görüntü geliyor ne klavye mouse calisiyor, sonra tuşuna basılı tuttup kapatıp tekrar açtığımda sıkıntısız açılıyor, sorun nedir acaba
pc kapalıyken bile fişten elektrik çekiyor olabilir biostan bir ayar yapmayı dene ismini hatırlamıyorum

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
atif kekç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akımdan dolayı olabilir mi acaba tahmini olarak söylüyorum ayrıca fişten neden çıkartıyorsun ki?
Ben çekmiyorum babamın takıntısı var boşa elektrik harcar prize takılıyken diyo fişi çekiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

pc kapalıyken bile fişten elektrik çekiyor olabilir biostan bir ayar yapmayı dene ismini hatırlamıyorum
Hatırlarsan yazarmısın brom ya tesekkur ederim

Top Bottom