Watman azaldı ama ? Ekran kartın neydi ona göre bişi soylicem10 seferde 7 kez wattman alıyorum diyebilirim. Fişini mi kapatmamam lazım bu kapalıykende?
6750Xt.Watman azaldı ama ? Ekran kartın neydi ona göre bişi soylicem
6750Xt.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayar yapmadığım için bişey olmuyor zaten.
Ayar yapmadığım için sıkıntı olmuyor zaten uyarıyı silip geçiyorum.WHQL sürümleri ile kullan biraz kartı gene olursa bilmiyorum kartın zaten hızlı bir kart ondan oluyor
Haa ,hmm ani güç gidiş yada gelişinden olabilir belki benimde deneyimim oldu 1 defa fikrim yok özür dilerim.6750Xt.
Ayar yapmadığım için bişey olmuyor zaten.
Sadece neden her PC'yi kapatıp fişi tuşundan kapatınca Wattman aldığımı merak ettim.
AMD ekran kartlarının temel sorunlarından biri.10 seferde 7 kez wattman alıyorum diyebilirim. Fişini mi kapatmamam lazım bu kapalıykende?
O kadarını biliyorum zaten de ayar yapmıyorum aldığımdan itibaren 3 hafta geçti 6-7 kere wattman hatası almış alabilirim.AMD ekran kartlarının temel sorunlarından biri.
Bazıları afterburner ayarları ile MHz düşürmüş ve Wattman hatasını çözmüştü.
Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Sistem Ayarları Hızlı başlatmayı kapatır mısın?10 seferde 7 kez wattman alıyorum diyebilirim. Fişini mi kapatmamam lazım bu kapalıykende?
Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin yazıyor sol üst tarafta.Güç seçeneklerinde sistem ayarları kısmı nerede bulamadım.