Neler Yeni

Bilgisayarı kullanırken görüntünün 2 - 3 saniyelik gitmesi.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Yaşadıgım sorun aynen başlıkta ki gibidir. DDU ile sürücüleri kaldırıp yeniden temiz kurulum yapmama rağmen devam eden bir sorundur.
Kablolarda ise herhangi bir sıkıntı da göremedim. Kasanın içini açtım fakat yine bir sonuca varamadım.
Windows ve diğer tüm sürücüler güncel ve bunlar yanında uyku modunu da kapatıp denedim fakat halâ değişen bir şey yok.
Oyun esnasında falan oldukça canımı sıkan bir durum görüntü 2 - 3 saniyeliğine gidiyor ve geri geliyor bu esnada seste gelmeye devam ediyor.

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Yaşadıgım sorun aynen başlıkta ki gibidir. DDU ile sürücüleri kaldırıp yeniden temiz kurulum yapmama rağmen devam eden bir sorundur.
Kablolarda ise herhangi bir sıkıntı da göremedim. Kasanın içini açtım fakat yine bir sonuca varamadım.
Windows ve diğer tüm sürücüler güncel ve bunlar yanında uyku modunu da kapatıp denedim fakat halâ değişen bir şey yok.
Oyun esnasında falan oldukça canımı sıkan bir durum görüntü 2 - 3 saniyeliğine gidiyor ve geri geliyor bu esnada seste gelmeye devam ediyor.
1- monitörünüz eski bir model mi
2- kabloda dönüştürücü vs kullanıyor musunuz

• Beğen
Reaksiyonlar: java

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Monitörüm AOC C24 G1 144 Hz 1ms.
Dönüştürücü kullanmıyorum.
bende yaşıyorum bu sorunu görüntü kablosu sıkıca takıp görüntü gittiğinde kablo ile oynasana ben gittiğinde kablo ile oynuyorum geliyor çanak anten gibi :)

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
benim kabloda bir şey görünmüyordu fiziksel olarak ama farklı hdmi kablosu denediğimde bu soru geçmişti yani kabloya fiziksel olarak bakmayın

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim kabloda bir şey görünmüyordu fiziksel olarak ama farklı hdmi kablosu denediğimde bu soru geçmişti yani kabloya fiziksel olarak bakmayın
Tam olarak aynı sorun mu sende ki de?
Yani 2 saniyeliğine görüntü uyarısız gidip geliyor.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Tam olarak aynı sorun mu sende ki de?
Yani 2 saniyeliğine görüntü uyarısız gidip geliyor.
yep yani kabloyu oynatınca ekran böyle bi gg oluyordu o şekilde de anladım sende olmuyorsa başka bir hatadır

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bende kabloyu oynatınca falan her hangi bir tepki vermiyor.
Kablo veya driver kaynaklı değil anlaşılan. Herhangi bir OC, UV vb. yapılmadıysa da geriye bir tek monitörün kendisi kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,031,342
Üyeler
163,475
Son üye
Nyxia
Top Bottom