Max 16k ya 3070ti toplayabilir miyim 3070 de olurBütçe belirtin, önerelim. İnternetten almak daha ucuza gelecektir.
Rahat toplarsın. 2-3 sistem görmüştüm o fiayata.Max 16k ya 3070ti toplayabilir miyim 3070 de olur
İtopya,sinerji.Konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın. Bugün İstanbul'da bilgisayar sitelerinin bayilerine gidicem en uygun güvenilir yerler neresi? İnternetten almak mı iyi yoksa bayilere de gitmeli miyim?
İtopya:Max 16k ya 3070ti toplayabilir miyim 3070 de olur
internetten farklı siteler arasında araştırarak parça parça almak baya fazla fark ettiriyor gidip bi yerden toplu alma benceKonu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın. Bugün İstanbul'da bilgisayar sitelerinin bayilerine gidicem en uygun güvenilir yerler neresi? İnternetten almak mı iyi yoksa bayilere de gitmeli miyim?
o eskidendi diye biliyorum artık daha ucuz toplu almakinternetten farklı siteler arasında araştırarak parça parça almak baya fazla fark ettiriyor gidip bi yerden toplu alma bence
hayır ben 6 ay önce topladım istediğim anakartı işlemciyi rami kendim seçtim fiyat performans anlamında 10 numarao eskidendi diye biliyorum artık daha ucuz toplu almak