oyunlarım ve launcherlar d de saten bu bilgisayarı sıfırla dediğimde d yi silme seçeneği var demi ?Önemli olan dosyaları D ye atıp format sırasında D hariç hepsini silerek birleşen boş yere kurulum yapabilirsiniz.
Windows içinden sıfırlamayı denemedim ama sanırım zaten sana soruyor dosyalarını temizlemek ister misin diye hayır diyip geç.oyunlarım ve launcherlar d de saten bu bilgisayarı sıfırla dediğimde d yi silme seçeneği var demi ?
tşklerayarlarda bu bilgisayarı sıfırla diye bir seçenek var oradan hangi bölüm seçersen o formatlanacak
reis biraz önce başlatıcaken bana hangi dosyaları korumak istiyorsun diye hiç sormadı kaldırılacak dosyalarda oyunlar da varayarlarda bu bilgisayarı sıfırla diye bir seçenek var oradan hangi bölüm seçersen o formatlanacak
göremedimsadece windowsun kurulu olduğu bölümü ya da tüm bölümleri diye bir seçenek olmazı lazım
Windows içinden sıfırlamayı önermem format en temizi. Format ekranında d yi biçimlendirmeyin sadece c yi biçimlendirip c ye kurun windows uArkadaşlar bilgisayarı ayarlardan sıfırlıyacam ama (Ddiskimi korumak istiyorum olabilir mi?
neden önermiyorsun?Windows içinden sıfırlamayı önermem format en temizi. Format ekranında d yi biçimlendirmeyin sadece c yi biçimlendirip c ye kurun windows u
Herhangi bir sorundan dolayı veya virüsten dolayı sıfırlamak istediğinizde onlar gitmeyebiliyor. Yani kronik olan bir sorun çözülmeyebiliyor. Aslında windows sıfırlama işlemi recovery mantığı ile ilerliyor. Formatta windows u baştan kurarsın sıfırlamada windows silinmez sadece windows un kendi dosyaları dışındakiler silinir. Bu yüzden en temiz yöntem formattır. Ve siz D diskini silmek istemiyorsunuz sıfırlamada böyle bir yöntem yok galiba formatta dediğim gibi yaparsanız d yi sıfırlamamış olursunuzneden önermiyorsun?
virüs den değil hem windowsu sanırım siliyor çünkü windowsu bulut indir seçeneği varHerhangi bir sorundan dolayı veya virüsten dolayı sıfırlamak istediğinizde onlar gitmeyebiliyor. Yani kronik olan bir sorun çözülmeyebiliyor. Aslında windows sıfırlama işlemi recovery mantığı ile ilerliyor. Formatta windows u baştan kurarsın sıfırlamada windows silinmez sadece windows un kendi dosyaları dışındakiler silinir. Bu yüzden en temiz yöntem formattır. Ve siz D diskini silmek istemiyorsunuz sıfırlamada böyle bir yöntem yok galiba formatta dediğim gibi yaparsanız d yi sıfırlamamış olursunuz