Artık format gerekiyor galiba. Atmak istemiyorum derseniz sabahı bekleyin belki de beklemesi gerekiyordur sanmasam da. Tabi sabaha kadar şarj veya sıcaklık ile ilgili sorun olmamasına dikkat edin.Lenovo bilgisayarımı sıfırlıyodum %60 da kaldı ve 4 saattir ilerlemiyor nasıl düzeltebilirim
Pc yi saldım bilardoya gittim geldim hala %60 jskhaksjskf4.saatin sonunda durduran neydi seni
Nasıl format atıcam bu saatten sonraArtık format gerekiyor galiba. Atmak istemiyorum derseniz sabahı bekleyin belki de beklemesi gerekiyordur sanmasam da. Tabi sabaha kadar şarj veya sıcaklık ile ilgili sorun olmamasına dikkat edin.
USB'ye başka bir yerden Windows isosunu yazdırmanız lazım. Evde başka bilgisayar var mı?Pc yi saldım bilardoya gittim geldim hala %60 jskhaksjskf
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl format atıcam bu saatten sonra
USB'ye başka bir yerden Windows isosunu yazdırmanız lazım. Evde başka bilgisaya
USB'ye başka bir yerden Windows isosunu yazdırmanız lazım. Evde başka bilgisayar var mı?
Evde bi tane daha bilgisayar var ama bu ekrandayken format atılırmıUSB'ye başka bir yerden Windows isosunu yazdırmanız lazım. Evde başka bilgisayar var mı?
YouTube'dan Windows kurulum USB'si hazırlama yazarak bakabilirsiniz. Rufus uygulaması ile kurulum yapanları izleyin öyle çok daha kolay. Usbyi kurduktan kendi cihazınıza takacaksınız. Sıfırlama %60da devam ediyorsa hala reboot edip biosa girin. Oradan boot seçenekleri var birinci sıraya Windows isosu yüklü olan usbyi alacaksınız. Daha sonra F10 ile kaydedin. Biraz bekleyin windows kurulum ekranı gelecek. Tabi yapmadan önce dediğim gibi YouTube'dan ve forumlardan detaylı bilgi alın. Kolay bir işlem ama konuya hakim olmak önemliMesaj otomatik birleştirildi:
Evde bi tane daha bilgisayar var
Reis teşekkür ederim gece gece ilaç gibi geldinYouTube'dan Windows kurulum USB'si hazırlama yazarak bakabilirsiniz. Rufus uygulaması ile kurulum yapanları izleyin öyle çok daha kolay. Usbyi kurduktan kendi cihazınıza takacaksınız. Sıfırlama %60da devam ediyorsa hala reboot edip biosa girin. Oradan boot seçenekleri var birinci sıraya Windows isosu yüklü olan usbyi alacaksınız. Daha sonra F10 ile kaydedin. Biraz bekleyin windows kurulum ekranı gelecek. Tabi yapmadan önce dediğim gibi YouTube'dan ve forumlardan detaylı bilgi alın. Kolay bir işlem ama konuya hakim olmak önemli
Rica ederim.Reis teşekkür ederim gece gece ilaç gibi geldin