Mavi Ekran Bilgisayarım açılıp bios ekranı gösterip kapanıyor

shımbo23

80+
Reaksiyon skoru
25
Bilgisayarım açılıp bios ekranı gösterip kapanıyor biod pili çıkardım tek ram çalıştırmayı denedim kapatıp bekledim 10 saniye düğmeye bastım anakartın düzelmedi sorun nedir ddr3 eski sistemim ekran kartı ile psu m 0

RTX 3060 auros elite lhr 12gb

Raijintek Ampere 1000W 80+ Platinum Atx 3.1 Pcıe 5.0

İ72600k

Asus p8z68-v

Corsair 4x4 ddr3 1333 mhz

https://imgyukle.com/i/C5GwjA videosu

Bilgisayarım açılıp bios ekranı gösterip kapanıyor biod pili çıkardım tek ram çalıştırmayı denedim kapatıp bekledim 10 saniye düğmeye bastım anakartın düzelmedi sorun nedir ddr3 eski sistemim ekran kartı ile psu m 0

RTX 3060 auros elite lhr 12gb

Raijintek Ampere 1000W 80+ Platinum Atx 3.1 Pcıe 5.0

İ72600k

Asus p8z68-v

Corsair 4x4 ddr3 1333 mhz

https://imgyukle.com/i/C5GwjA videosu
Hocam uyarı ışığına bak iyice vga dram gibi ışıklar kırmızı yanabiliyor eğer sorun varsa hangı ışık yanıyorsa çıkar bi tekrar tak güzelce olmazsa anakarttan olabilir o ekran kartını destekkiyor mu anakartın bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam uyarı ışığına bak iyice vga dram gibi ışıklar kırmızı yanabiliyor eğer sorun varsa hangı ışık yanıyorsa çıkar bi tekrar tak güzelce olmazsa anakarttan olabilir o ekran kartını destekkiyor mu anakartın bilmiyorum
büyük ihtimalle anakarttandır ama

İşlemcin ekran kartını beslemez açılsa bile aşırı darboğaz olur.

İşlemcin ekran kartını beslemez açılsa bile aşırı darboğaz olur.
Evet hocam r5 5600 yapıcam şuan bi dosyalarım vardı diskde pc açılmıyor sorun anakartda veya işlemcide düşünüyorum

büyük ihtimalle anakarttandır ama
Açılırken ekran kartının orda yanıyor ışık sönüyor sonra sorun anakartda ozaman değilmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,505
Üyeler
184,174
Son üye
nisa353535353
Geri