Neler Yeni

Bilgisayarim aciliyor ancak goruntu gelmiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Mert
Bilgisayarim baslatma tusuna basinca ilk 2 adim gorunup sonrasinda ise goruntuyu kesmektedir guc tusuna basinca kendini direk kapamaktadir bunu internette arastirdim lakin bole bir sey bulamadigim icin ve onemi oldugu icin konuyu acmak zorunda kaldim bir sekilde acilmiyor bilgisayarim bazen acilip bazen acilmiyor ogrenciyim bu arada :) lutfen deistir kaldir at gibi bir seyler soylemesseniz cook sevinirim simdiden tesekkurler..

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
görüntü kablosu sağlammı? eskiyse yeni kablo al. olmazsa bir ekran kartına baktır 2adım görünüp gitmesi çip ağrızası gibi geldi ama kablodanda olabilir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Sistem özelliklerini detaylıca yaz.
Monitörünü ve giriş portlarını söyle.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Bilgisayarim baslatma tusuna basinca ilk 2 adim gorunup sonrasinda ise goruntuyu kesmektedir guc tusuna basinca kendini direk kapamaktadir bunu internette arastirdim lakin bole bir sey bulamadigim icin ve onemi oldugu icin konuyu acmak zorunda kaldim bir sekilde acilmiyor bilgisayarim bazen acilip bazen acilmiyor ogrenciyim bu arada :) lutfen deistir kaldir at gibi bir seyler soylemesseniz cook sevinirim simdiden tesekkurler..
İlk iki adım dediğin yeri anlayamadım. Kabloların hepsini tekrardan kontrol etmeni önerebilirim. Aklıma ilk olarak görüntü gelmediği için ekran kartı geliyor. Ama işletim sisteminden de kaynaklanabilir. Tek bir soruna odaklanmamak lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görüntü kablosu sağlammı? eskiyse yeni kablo al. olmazsa bir ekran kartına baktır 2adım görünüp gitmesi çip ağrızası gibi geldi ama kablodanda olabilir.
Goruntu kablom saglam evet cip arizasi dediginiz anakart cipimi aceba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem özelliklerini detaylıca yaz.
Monitörünü ve giriş portlarını söyle.
Biraz da eski payi var ama ofis gibi kullaniyorum
E5300 islemci
4 gb ram
Nvidia geforce g100
Wd 320 gb hdd
300w everest psu
Monitorumss vga girisli

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk iki adım dediğin yeri anlayamadım. Kabloların hepsini tekrardan kontrol etmeni önerebilirim. Aklıma ilk olarak görüntü gelmediği için ekran kartı geliyor. Ama işletim sisteminden de kaynaklanabilir. Tek bir soruna odaklanmamak lazım.
Kasam casper kasa oldugu icin ekranda casper yazisi beliriyo sonra ofis pc gibisinden ayarlandigi icin iki tane win 7 secme yeri var orayida geciyo ancak win 7 deki windows baslatiliyor ekranina gelemiyor

hazır sistemmi? yoksa kendiniz mi topladınız?
Toplama eski parcalarda biraz :)

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Kasam casper kasa oldugu icin ekranda casper yazisi beliriyo sonra ofis PC gibisinden ayarlandigi icin iki tane win 7 secme yeri var orayida geciyo ancak win 7 deki windows baslatiliyor ekranina gelemiyor

Toplama eski parcalarda biraz :)
ekran kartını teknik servise yollayın baksınlar.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Goruntu kablom saglam evet cip arizasi dediginiz anakart cipimi aceba

Biraz da eski payi var ama ofis gibi kullaniyorum
E5300 islemci
4 gb RAM
Nvidia geforce g100
Wd 320 gb HDD
300w everest PSU
Monitorumss vga girisli

Monitör yada ekran kartı ömrünü doldurmak üzere olabilir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Top Bottom