Biosa girdim hocam ama flash ile format atamıyorum 0x80070005 ve 0x4002F hatası veriyor kuruluma başlamıyorsistem dosyalari bozulmus olabilir windowsun oldugu surucuye yaptiysaniz en iyisi flash ile format demek isterdim ama biosa girmiyor hatayi soyler misin?
Evet hepsini denedim sorun giderde hatayı göstermiyor ama aygıtla format deneyince hatayı gösteriyor devam diyince aynı ekran geliyor bilgisayar yeniden başlıyor herhaldeO seçenekleri denedin mi?
- Devam
- Aygıt Kullan
- Sorun gider
format dosyan bozuk buyuk ihtimalle baska flash ile dene.Bunu garantiye falan yollasam yaparlarmı büyük bir sorun değilse farklı bir disk almak mı gerekir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biosa girdim hocam ama flash ile format atamıyorum 0x80070005 ve 0x4002F hatası veriyor kuruluma başlamıyor
Hocam pc yi ilk aldığımda bu flashı kullanmıştım en fazla sürümle ilgili bir şey olabilir ama denerim yinede teşekkürler başka dosya ile denicem bulabilirsemformat dosyan bozuk buyuk ihtimalle baska flash ile dene.
Başka dosya ile daha denemedim ama flashsız sıfırlamayı deneyince hata vermesi sıkıntı hocam büyük ihtimalle diskte bir sorun var ama umarım başka dosya ile format atabilirimformat dosyan bozuk buyuk ihtimalle baska flash ile dene.