Microsoft
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,215
İlk başta her şey valorantın Secure boot ve hv** hatırlayamadığım bir şeyle başladı. sebeplerini araştırdığımda H ile başlayanı bir tane ayarı açmakla düzelttim. Ama Secure boot özelliğini biostan açıp save exit yaptığımda yine bios a atıyordu. Onuda araştırdım windows sürümüm GPt değilmiş MBR imiş. Bende cmd üzerinden ve mini tool ile denedim ama cmd yeterli hafıza yok gibi bir uyarı verdi , mini tool ise abonelik istedi
bende 100 dolara yakın bir şey vermek istemedim. Herneyse en son m2 ssdimdeki windowsu sataya taşımaya falan çalışıyordum öyle kendimce birşeyler deniyordum en son restart attığım pc böyle kaldı. M2 yi tak çıkar yaptım , satayı çıkartıp m2 yi yalnız bıraktim c bios u ayarlardan sıfırladım ve pilini sökerekde sıfırladım ama sonuç yok. Hiçbir çözüm bulamazsam sata bilgisayarım için yeni windows usb si hazırlayıp kurup geçicem.
bende 100 dolara yakın bir şey vermek istemedim. Herneyse en son m2 ssdimdeki windowsu sataya taşımaya falan çalışıyordum öyle kendimce birşeyler deniyordum en son restart attığım pc böyle kaldı. M2 yi tak çıkar yaptım , satayı çıkartıp m2 yi yalnız bıraktim c bios u ayarlardan sıfırladım ve pilini sökerekde sıfırladım ama sonuç yok. Hiçbir çözüm bulamazsam sata bilgisayarım için yeni windows usb si hazırlayıp kurup geçicem.