- Konu Sahibi Konu Sahibi
yarın atıcam büyük ihtimal başka cevap bulmadım 3 saatir arıyorum bütün oyunları kurmakta istemiyorumhocam boştayken %50 ram kullanımı cidden fazla bu arada sorunu çözemiyorsan format atmalısın bence
yarın atıcam büyük ihtimal başka cevap bulmadım 3 saatir arıyorum bütün oyunları kurmakta istemiyorumhocam boştayken %50 ram kullanımı cidden fazla bu arada sorunu çözemiyorsan format atmalısın bence
Format atıım saat 9da hala bir şey değişmedi boşta %50 bellek kullanımı varTemiz Format at geç
Format atıım saat 9da hala bir şey değişmedi boşta %50 bellek kullanımı varhocam boştayken %50 ram kullanımı cidden fazla bu arada sorunu çözemiyorsan format atmalısın bence
Bende Bunu İndirdim Zaten
sanırsam biraz geçti artık %30 kullanıyor nrmal değerlere geldi gibiEn günceli deyince 20.7.1 kurduğunuzu sandım.
Hocam ara sıra Windows Defender tarama falan yapıyor kendi kendine uzun süre pcye bakmadıysanız sistemi baştan taramış olabilir çünkü defender de baya ram kullanıyorsanırsam biraz geçti artık %30 kullanıyor nrmal değerlere geldi gibi