B Berkayswa 80+ Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Berkay 1 Temmuz 2020 #1 Merhaba. Kullandığım Bluetooth kulaklığın mikrofonu artık PC'de çalışmıyor. Telefonda sorunsuz çalışıyor. 3-4 gündür çözemiyorum. Sorun ne olabilir?
Merhaba. Kullandığım Bluetooth kulaklığın mikrofonu artık PC'de çalışmıyor. Telefonda sorunsuz çalışıyor. 3-4 gündür çözemiyorum. Sorun ne olabilir?
Flushixy 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,561 Dahası Reaksiyon skoru 2,719 Konum Dünya İsim Ali Akpoyraz Instagram instagram.com/aliakpoyraz 1 Temmuz 2020 #2 Denetim Masası - Donanım ve ses - Aygıtlar ve yazıcılar bölümünden kulaklıüınızı seçip sağ tıklayıp özelliklere tıkla. Hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorumda geliştirmeler tarzı bir yer olacak. Oradaki tüm tikleri işaretleyip kaydet.
Denetim Masası - Donanım ve ses - Aygıtlar ve yazıcılar bölümünden kulaklıüınızı seçip sağ tıklayıp özelliklere tıkla. Hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorumda geliştirmeler tarzı bir yer olacak. Oradaki tüm tikleri işaretleyip kaydet.