Nasıl yani? SS ile gösterir misiniz?Çalışımıyooooooor! Kuruyorum kardeş işte programını çalışsana.
Tabii onlar ayrı.RTX 3090 ı olanların hiç bakmayacağı bir site
güzel rehber ellerine sağlık ama inen şeyi taratınca 2 adet uyarı buldu virüstotal inen şeyin fazla güvenli olduğundan emin değilimSelamlar, eğer bir oyunun bilgisayarın kaldırıp kaldırmayacağından emin değilseniz çok güzel bir site var.1. Oyunun adını yazıyoruz.
Sitemiz:Requirements Test
Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC.www.systemrequirementslab.com
Alıntıyı görüntüle
2. "Can You Run It" butonuna tıklıyoruz.
3. Ben örnek oyun olarak Cyberpunk 2077'yi seçtim. Bu ekranda tekrardan "Can You Run It" butonuna tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
4. Sizden bir program indirmenizi isteyecek. Otomatik olarak başlayacaktır.
Alıntıyı görüntüle
5. Otomatik olarak indirilen "Detection" programını açıyoruz. Bunun bitmesini bekliyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Bittiği zaman otomatik olarak kapanacaktır.
Alıntıyı görüntüle
6. Bittikten sonra otomatik olarak seçtiğiniz oyunu bilgisayar özelliklerinizle karşılaştırıyor.
Alıntıyı görüntüle
Eğer bilgisayarınız yetiyorsa Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarınız yetmiyorsa Alıntıyı görüntüle işareti gözükür.
Minimum Alıntıyı görüntüle Recommended Alıntıyı görüntüle ise, bilgisayarınız oyunu düşük ayarda oynatır demektir.
Minimum Alıntıyı görüntüle Recommended Alıntıyı görüntüle ise, bilgisayarınız kaldırmaz, açsa bile çok kasar demektir.
Umarım yardımcı olmuştur.
İyi günler dilerim.
Kur diyor Detection'ı kuruyorum, all done deyip kendini kapatıyor setup, sonra restart atıyorum tarayıcıya çalışmıyor tekrar indirme sayfası açılıyor.Nasıl yani? SS ile gösterir misiniz?
Tabii onlar ayrı.
Uzun süredir kullanıyorum. O yüzden önerdim. Herhangi bir yavaşlık vs. gibi şeylerle karşılaşmadım.güzel rehber ellerine sağlık ama inen şeyi taratınca 2 adet uyarı buldu virüstotal inen şeyin fazla güvenli olduğundan emin değilim
Evet bazen öyle yapabiliyor.Cyberpunk önerilen 1060. 1660 Ti var. Önerilene çarpı koydu bazı iyileştirmelere açık
Tarayıcıyı kapatmayın. İkisi aynı anda açık kalsın.Kur diyor Detection'ı kuruyorum, all done deyip kendini kapatıyor setup, sonra restart atıyorum tarayıcıya çalışmıyor tekrar indirme sayfası açılıyor.
Teşekkür ederim.Ben kullanmam ama güzel rehber olmuş, eline sağlık.
Mal mal gidiyon operadan açıyon olum tabi çalışmaz. hayatında chrome mu gördün?Kur diyor Detection'ı kuruyorum, all done deyip kendini kapatıyor setup, sonra restart atıyorum tarayıcıya çalışmıyor tekrar indirme sayfası açılıyor.
Sistem bilgisini aldığı için olabilir.güzel rehber ellerine sağlık ama inen şeyi taratınca 2 adet uyarı buldu virüstotal inen şeyin fazla güvenli olduğundan emin değilim
Oğuz Sasi geldi aklıma.Mal mal gidiyon operadan açıyon olum tabi çalışmaz. hayatında chrome mu gördün?
Evet olabilir.Sistem bilgisini aldığı için olabilir.
Oğuz Sasi geldi aklıma.
Evet olabilir.