Arkadaşlar birkaç gün önce bilgisayarımı yerden alıp masanın üzerine koydum masanın üzerinde bilgisayarı açtım sorunsuz çalışıyordu fakat masanın üzerine çok fazla yer kapladığı için masanın üzerinden alıp tekrar yere koydum yere koyduktan sonra kablolarını bağladım ve bilgisayarı açmayı denedim açtığımda monitörde sinyal yok yazısı aldım, klavye ve faremde ışık yanmadığını fark ettim
Forumlardan bazı çözümler okudum ramlerimi çıkartıp tekrar taktım 2x8 değil de 1x8 olarak farklı slotlarda teker teker denedim ancak bir sonuç alamadım
Bios pilimi çıkartıp beklettikten sonra taktım bundan da sonuç alamadım
En son olarak ekran kartımı çıkartıp tekrar yerine sağlam olarak oturttum ancak bu da sonuç vermedi sorunum hala devam ediyor çözüm önerileriniz nelerdir yardımcı olur musunuz
Forumlardan bazı çözümler okudum ramlerimi çıkartıp tekrar taktım 2x8 değil de 1x8 olarak farklı slotlarda teker teker denedim ancak bir sonuç alamadım
Bios pilimi çıkartıp beklettikten sonra taktım bundan da sonuç alamadım
En son olarak ekran kartımı çıkartıp tekrar yerine sağlam olarak oturttum ancak bu da sonuç vermedi sorunum hala devam ediyor çözüm önerileriniz nelerdir yardımcı olur musunuz