Neler Yeni

bilgisayarım çok geç açılıyor!

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
salih
arkadaşlar amd nin kendi ryzen işlemci programını yükledim ve ayarlardan işlemci mhz ini 1666 dan 2800 e çektim işlemi kaydettim ve pc otomatık yeniden başlatıldı ve pc açılmadı siyah ekran veriyodu abime gösterdim az çok bilgisi vardı biosdan ayar yaptı en sonunda pc açıldı ama 10 saniyede açılan pc minimum 4-5 dakikada açılmaya başladı çözemedim bende nasıl yapıldığını en son fotmat attım belki düzelir die ama yine çok geç açılıyor pc ne yapmam gerek acaba bilgisi olan birsi bana yardım ederse çok sevinirim<3

LaketrooS

80+ Silver
Temp klasörünü temizle. Dicemde format attım diyorsun. Yani anlamadım. Belki yazılımsal hata dicem yok o da olmaz. Sırayla gidelim. Format pc nin bios hariç ayarlarını sıfırlar diyebiliriz. Yani sorun biosta yüksek ihtimal. Açılmaması başta pc ye verilen açılma hızı mi ne öyle bişi işte bir ayar var. Galiba internette arastir bios dan pc nin geç açılması diye yardımcı olabilecek konu bulursam fazlaca. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım. Biraz olamadım gibi oldu ama kb knk. Seviliyorsun sende

Atyxah

80+ Silver
kanka eskiye çevirmek istiyorsan anakartında bir pil var çıkar birkaç dakika bekle geri tak bios sıfırlanır da niye öyle oldu bilmiyorum eskiye çevirebilirsin ama

YiğitAysul

80+ Silver
Anakart pilini tak çıkar bios sıfırlanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,057
Üyeler
163,937
Son üye
MEG8