Bilgisayarım da mining mi yapılıyor?

reznov

80+
Reaksiyon skoru
65
1746107709192.webp

Steamtools ile indirdiğim (arkadaş zoruyla) R.E.P.O.'nun GPU yeme değerleri bu şekilde. Bir sıkıntı olabilir mi? Sileyim mi sizce uygulamayı? RX 6600 ekran kartım. Değerler uygun mu? Teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle

Steamtools ile indirdiğim (arkadaş zoruyla) R.E.P.O.'nun GPU yeme değerleri bu şekilde. Bir sıkıntı olabilir mi? Sileyim mi sizce uygulamayı? RX 6600 ekran kartım. Değerler uygun mu? Teşekkürler.
Arada %90 değerlerine de çıkıyor. R.E.P.O. çok sistem istemeyen bir oyundur diye sorayım dedim.

Alıntıyı görüntüle

Oyunu kapatıp boşta değerlere bakman lazım eğer aynıysa bir sıkıntı var demektir.

Görev yöneticisi niye almanca ?
Değerler normal gibi ama boştaki değerlere de bak.
Gönlünün rahat etmesi için Malwarebyttes indir tarat

Görev yöneticisi niye almanca ?
Değerler normal gibi ama boştaki değerlere de bak.
Gönlünün rahat etmesi için Malwarebyttes indir tarat
Oyun crackli dll dosyası bulup silecektir. Oyunu kapattığımda değerler normale düştü. Bir problem yok sanırım. Almanca olmasının sebebi üniversiteye hazırlanmam. Almanca geliştiriyorum. Üç-beşte olsa dili almancaya çevirmek bazı kelimeleri öğrenmeme yardımcı oluyor.

Mining dediğin arkada da yapar. Mining yok

Oyunu kapatıp değerlere baktım. Değerler normale döndü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Format atmaktan kollarım ağrıdı :(
Değerler normale döndüyse sorun yok bir şey olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91