Kerem_38
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 19
- İsim
- Ahmet Kerem Değirmenci
Bilgisayarı en son kapattım sonra 2-3 gün sonra tekrar açıcaktım ama bilgisayarım fişini taktım monitörün fişini taktım sonra monitör açıldı bilgisayara güç geldi ışıklar yandı güç geldikten 2-3 sn sonra kapandı sonra arka arkaya bir kere daha oldu çektim fişleri 1 hafta sonra geri açtım bu sefer güç tam geldi sonra monitor de geldi bu sefer sinyal yok yazısı geldi hdmı kablosunu çıkardım taktım yine olmadı bilgisayarın fişini çıkardım geri taktım sonra güç gelir gelmez 2-3 saniye sonra kapandı yine şüphelendiğim bişey var bilgisayara zarar verirmi bilmiyorum evde bilgisayarı benden başka kullananlarda var onlar başlat menüsünden bilgisayarı kapata basıp biraz bekleyip kasadan güç dugmesine basıyorlar kapanip geri açılıyor bilgisayar sonra yine kapatıyor ondan şüpheleniyorum anakarta zarar veriyor diye duymuştum
Yeni bir üçlü priz alıp denicem priz eskiydi çünkü ondan da olabilir olmazsa iyi bir tamirciye götürücem öyle sıradan bir yere götürmek istemiyorum iyi bir tamirci varsa oraya götürücem bilindik mesela telefonlarda fppro var onun gibi ünlü bir yer varmı bana önerebileceginiz
Yeni bir üçlü priz alıp denicem priz eskiydi çünkü ondan da olabilir olmazsa iyi bir tamirciye götürücem öyle sıradan bir yere götürmek istemiyorum iyi bir tamirci varsa oraya götürücem bilindik mesela telefonlarda fppro var onun gibi ünlü bir yer varmı bana önerebileceginiz