Neler Yeni

Bilgisayarım ekran 1.2. saniye donuyor

ZizaPref

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AbdulazizEltelci
Merhaba Arkadaşlar Benim bilgisayarda Yaşamış Olduğum Bu Sıkıntı Bir çözüm Bulamadım 1.2 Defa Format Atım Ama çözümünü Bulamadım

SIKINTI : Arkadaşlar oyun oynarken herhangi bi sıkıntı yok oyun dışında vido vs izlerken bi anda 1.2. saniye ekran dönüyor ve kasadan bişi çalışyor gibi ses gelip düzeliyor daha sonra ses kesiliyor sanki bir uçak motoru çalıştırdında gelen ses daha sonra gidiyor Şimdi den yardım edecek arkadaşlara teşekür ediyorum

Pilgisayar Özelkleri

PSU Rampage 600w+80

Anakart Asus Prime H310m K

RAM 2X8 16 GB :3000mhz

İŞLEMCİ İ3 9100F. 3,60 CHZ

EKRAN KARTI ASUS DUAL ocGTX1060 3GB

128HB SSD 500GB HDD

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Merhaba Arkadaşlar Benim bilgisayarda Yaşamış Olduğum Bu Sıkıntı Bir çözüm Bulamadım 1.2 Defa Format Atım Ama çözümünü Bulamadım

SIKINTI : Arkadaşlar oyun oynarken herhangi bi sıkıntı yok oyun dışında vido vs izlerken bi anda 1.2. saniye ekran dönüyor ve kasadan bişi çalışyor gibi ses gelip düzeliyor daha sonra ses kesiliyor sanki bir uçak motoru çalıştırdında gelen ses daha sonra gidiyor Şimdi den yardım edecek arkadaşlara teşekür ediyorum

Pilgisayar Özelkleri

PSU Rampage 600w+80

Anakart Asus Prime H310m K

RAM 2X8 16 GB :3000mhz

İŞLEMCİ İ3 9100F. 3,60 CHZ

EKRAN KARTI ASUS DUAL ocGTX1060 3GB

128HB SSD 500GB HDD
Ekran Kartından Başka Sıkıntı Çıkarabilecek bir şey Gelmiyor Aklıma Belki Kullandığın Tarayıcı İle Alakalıdır Ve Sana Bir Tavsiye (PSU Nu Değiştirmelisin Rampage Marka PSU Kullanmak Mayın Tarlasında Yürümeye Benzer)

ZizaPref

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AbdulazizEltelci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran Kartından Başka Sıkıntı Çıkarabilecek bir şey Gelmiyor Aklıma Belki Kullandığın Tarayıcı İle Alakalıdır Ve Sana Bir Tavsiye (PSU Nu Değiştirmelisin Rampage Marka PSU Kullanmak Mayın Tarlasında Yürümeye Benzer)
bende ekran kart şüpe ediyorum sanki ses ondan geliyor sadece warzone oynarken arasıra atıyor ekrankartı dirver diye hata veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
bende ekran kart şüpe ediyorum sanki ses ondan geliyor sadece warzone oynarken arasıra atıyor ekrankartı dirver diye hata veriyor
@SadeceSeyf Bro Sen Anlarsın NVİDİA Kartlardan Arkadaşa Yardımcı Olabilirmisin Acaba? Ben Hiç Kullanmadım NVİDİA

Top Bottom