Neler Yeni

Bilgisayarim hicbirsey yokken kapaniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes
Bununla ilgili konu açmıştim ama yine aciyorum o zamanki konuda yardimci olmamislardi bilgisayarim hic birsey yokken donuyor ve hicbirsey yapamiyorsun sonra ekran gidiyor tekrar acilmasi için reset atilmasi gerekiyor occt üzerinden power ekran karti ram islemci testlerini yaptim sorun cikmadi ayni zamanda hdd saglik testi ve error scan testide yaptim bi sorun çikmadi sistemde ssd yok bu arada bugun 3 kere oldu bu sorun herhangi bir uygulama yuzunden olabilirmi (discord gibi) anlamadim yardimci olabilecek varsa lutfen yardim edin canimi çok sıkıyor bu durum sistemimde bu
Ryzen 5 2600
Msi rx 580 8gb gp oc
Msib450m-a pro max
Gskill 2x8 3200mhz
Seagate barracuda 2tb 7200rpm hdd
Corsair spec delta rgb 550w 80+

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Bununla ilgili konu açmıştim ama yine aciyorum o zamanki konuda yardimci olmamislardi bilgisayarim hic birsey yokken donuyor ve hicbirsey yapamiyorsun sonra ekran gidiyor tekrar acilmasi için reset atilmasi gerekiyor occt üzerinden power ekran karti ram islemci testlerini yaptim sorun cikmadi ayni zamanda HDD saglik testi ve error scan testide yaptim bi sorun çikmadi sistemde ssd yok bu arada bugun 3 kere oldu bu sorun herhangi bir uygulama yuzunden olabilirmi (discord gibi) anlamadim yardimci olabilecek varsa lutfen yardim edin canimi çok sıkıyor bu durum sistemimde bu
Ryzen 5 2600
Msi rx 580 8gb gp oc
Msib450m-a pro max
Gskill 2x8 3200mhz
Seagate barracuda 2tb 7200rpm HDD
Corsair spec delta RGB 550w 80+
Sistem de herhangi bir parçaya o.c falan yaptın mı? XMP de dahil. Aklına gelen var mı.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Her

Her şeyi stock halinde kullaniyorum bir seye oc yapmadim bi arada xmp ne bilmiyorum
Ram belleğe profil atayıp bi nevi o.c gibi bir şey. Ramlerin frekansı kaç şuan görev yöneticisinden bakıp söylesene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram belleğe profil atayıp bi nevi o.c gibi bir şey. Ramlerin frekansı kaç şuan görev yöneticisinden bakıp söylesene.
Valla şuan pcde degilim ama 3200 mhz biraz kirpilmis hali 3100 falan heralde tam bilmiyorum suan bakamam musait degilim

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Sıcaklık değerlerin neler ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Boştaki ısı değerleri ve kapanmadan önceki değerler.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Valla şuan pcde degilim ama 3200 mhz biraz kirpilmis hali 3100 falan heralde tam bilmiyorum suan bakamam musait degilim
Kırpılmış hali derken. Kardeşim pc donduktan sonra klavye ve mouse işlevsiz hale geliyor mu? Misal bende de aynı şey var donunca kasadan reset atmadıkça sistem açılmıyor işte bu sırada mouse tıklıyom ışığı yanıyor sonra geri sönüyor sende nasıl.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes
Boştaki ısı değerleri ve kapanmadan önceki değerler.
Boşta ekrankarti 33 34 , işlemci ise 40 ile 45 arasinda (stock fan) kapanmadan onceki isi degerlerine bakamiyorum çunku birden kapaniyor bakamiyorum bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kırpılmış hali derken. Kardeşim PC donduktan sonra klavye ve mouse işlevsiz hale geliyor mu? Misal bende de aynı şey var donunca kasadan reset atmadıkça sistem açılmıyor işte bu sırada mouse tıklıyom ışığı yanıyor sonra geri sönüyor sende nasıl.
Kirpilmis derken tam 3000de calismiyo 2900 flaan kapaninca mouse klavye hic birsey calismiyo sonra zaten hemem siyah ekran geliyor klavyemin isiklari kapaniyor mousemunkiler acik kaliyor

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Boşta ekrankarti 33 34 , işlemci ise 40 ile 45 arasinda (stock fan) kapanmadan onceki isi degerlerine bakamiyorum çunku birden kapaniyor bakamiyorum bile

Hocam gözümden kaçmış pardon. Donuyor ve kapanıyor demişsin. Genellikle depolama veya yazılım çakışmasıyla yaşanan bir durum bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuğberk Bulut
Bununla ilgili konu açmıştim ama yine aciyorum o zamanki konuda yardimci olmamislardi bilgisayarim hic birsey yokken donuyor ve hicbirsey yapamiyorsun sonra ekran gidiyor tekrar acilmasi için reset atilmasi gerekiyor occt üzerinden power ekran karti ram islemci testlerini yaptim sorun cikmadi ayni zamanda HDD saglik testi ve error scan testide yaptim bi sorun çikmadi sistemde ssd yok bu arada bugun 3 kere oldu bu sorun herhangi bir uygulama yuzunden olabilirmi (discord gibi) anlamadim yardimci olabilecek varsa lutfen yardim edin canimi çok sıkıyor bu durum sistemimde bu
Ryzen 5 2600
Msi rx 580 8gb gp oc
Msib450m-a pro max
Gskill 2x8 3200mhz
Seagate barracuda 2tb 7200rpm HDD
Corsair spec delta RGB 550w 80+
BİOS Güncellemen falan tam mı güncel mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom