Neler Yeni

Bilgisayarım Kapalı Olmasına Rağmen Klavyeye Basınca Çalışıyor

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Ahmet
arkadaşlar çok garip bir şekilde bilgisayarım kapalıyken klavyeye tıklayınca çalışıyor, bu bir sorun mudur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
İbrahim mesut tekin
Dostum bunun 2 sebebi olabilir ya anakartın bios ayarları kısmında ERE yada usb soft diye bir ayar var onu kapatman lazım yada pc nin hızlı başlatılması için windowsun hızlı başlat adında uyku moduna benzer bir ayarı var onun kapatılması gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bunun 2 sebebi olabilir ya anakartın bios ayarları kısmında ERE yada usb soft diye bir ayar var onu kapatman lazım yada pc nin hızlı başlatılması için windowsun hızlı başlat adında uyku moduna benzer bir ayarı var onun kapatılması gerek
Ayrıca bu bir sorun teşkil etmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Metehan BAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ayrıca bu bir sorun teşkil etmez
anladım hocam bi göz atayım teşekkürler :)

hocam anakartım asus ama olur mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Metehan BAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
anladım hocam bi göz atayım teşekkürler :)

hocam anakartım asus ama olur mu ?
Asus için şu var hocam. Bende de aynı sorun vardı. Ana kartım gigabyte ve önceki video ile çözmüştüm. Asus için aşağıdaki videoyu deneyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
İbrahim mesut tekin
Bence de bu erp ayarı gigabyte anakartta çok görülüyor diğer markalarda ise hızlı başlatma seçeneğini iptal etmek sorunu çözecektir

Top Bottom