Neler Yeni

Bilgisayarım kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Köse
yaklaşık 3 4 saat once oyun oynarken bi anda oyun kapandı ve bu hatayı verdi.Ondan beridir bilgisayarım oyunlarda kasıyor hatta bazen birden donup bilgisayar kapanıyor büyük ihtimal ekran kartında sorun.

Ekler

• hata.jpg
    hata.jpg
    14.7 KB · Hit: 35

Atnica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Tuna
yaklaşık 3 4 saat once oyun oynarken bi anda oyun kapandı ve bu hatayı verdi.Ondan beridir bilgisayarım oyunlarda kasıyor hatta bazen birden donup bilgisayar kapanıyor büyük ihtimal ekran kartında sorun.
sisteminiz nedir hangi ayarlarda oynuyorsunuz ve hangi oyunu oynuyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
doğal amd ekran kartı kullandığınız için bi çözümü varmı bilmiyorum ama bende aynı sorunu bazen yaşıyorum

ahlatliinsan

80+ Bronze
Bilgisayarın sıcaklıkları ne durumdaydı peki? Bence yazılım kaynaklı ama siz yinede MSI Afterburner'e bakın sıkıntı var mı yok mu diye? Onun dışında bir de ekran kartı sürücüleri güncel mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sisteminiz nedir hangi ayarlarda oynuyorsunuz ve hangi oyunu oynuyorsunuz
msi gaming x rx 570 ekran kartı kullanıyorum assassins creed odyysey oynarken bı anda kapandı işte ondan beridir yavaş ve donuyor şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarın sıcaklıkları ne durumdaydı peki? Bence yazılım kaynaklı ama siz yinede MSI Afterburner'e bakın sıkıntı var mı yok mu diye? Onun dışında bir de ekran kartı sürücüleri güncel mi?
sıcaklıklarım 60 civarındaydı bakıyorum afterburnerdan .ekran kartı sürücülerini de radeon yazılımı var ordan en güncel gözüküyor

Top Bottom