Neler Yeni

Bilgisayarım kendi kendine sürüm düştü ?

mertdc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Doruk Çelik
Pc içine cs2 indirmiştim, girdiğimde son nvdia sürümünü indirmemi istedi. bende indirdim ve o sırada oyuna başladım. Oyundayken biranda mavi ekran yedim daha sonra pcyi açmaya çalıştığımda şifre girme alanı gözüktü, şifreyi girince beni biraz bekletti ve siyah ekran geldi. siyah ekranı bekledim ve uzun süre sonra pc açıldı. Şuanda pc kapatırsam da aynı sorunla karşılaşıyorum bu mavi ekrandan sonra ki ilk problem. pc açıldığında simgelerin windows 10 simgelerine dönüştüğünü gördüm (aşağıda fotosu var). Son olarak ta (bunu daha önce arattığımda erişebildiğim için yazıyorum) aratma yerine bir şeyler yazınca yakın harflerle başlayan uygulamalar çıkıyor. örneğin "sistem yapılandırması" nı nasıl açacağım (aşağıda fotosu var)?

Ekler

• Screenshot 2024-07-07 212757.png
    Screenshot 2024-07-07 212757.png
    63.3 KB · Hit: 40
  • Screenshot 2024-07-07 213001.png
    Screenshot 2024-07-07 213001.png
    649.7 KB · Hit: 39

DogancanYr

80+ Bronze
Windows 11i bozmuş ve Windows 11 10un üzerinde kurulduğu için öyle yapıyor.

Driverler hassas olduğu için bittikten sonra yeniden başlata basmalıydın.

Armi3067

80+ Bronze
Ekran kartı güncellerken neden oyuna girdin, yüksek olasılıkla windowsn 10'dan 11'e formatsız geçtin ve sistem de bir hata olduğu için son yedek noktasına geri dönüş olabilir ve bu yedeğide windows 10'da aldıysa ve böyle bir şey var mı tam olarak bilmiyorum sürüm düşme diye bu yüzden düşmüş olabilir simgeler 11 ile aynı fakat soldaki windows simgesi evet 10'un simgesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 11i bozmuş ve Windows 11 10un üzerinde kurulduğu için öyle yapıyor.

Driverler hassas olduğu için bittikten sonra yeniden başlata basmalıydın.
Evet güncelleme kurarken oyuna girdiği için yapmış olması gerek böyle bir davranışı sistem.

mertdc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Doruk Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı güncellerken neden oyuna girdin, yüksek olasılıkla windowsn 10'dan 11'e formatsız geçtin ve sistem de bir hata olduğu için son yedek noktasına geri dönüş olabilir ve bu yedeğide windows 10'da aldıysa ve böyle bir şey var mı tam olarak bilmiyorum sürüm düşme diye bu yüzden düşmüş olabilir simgeler 11 ile aynı fakat soldaki windows simgesi evet 10'un simgesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet güncelleme kurarken oyuna girdiği için yapmış olması gerek böyle bir davranışı sistem.
cihaz zaten windows 11 ve daha yeni format atılmış

Armi3067

80+ Bronze
cihaz zaten windows 11 ve daha yeni format atılmış
Format atıp windows 11 kuruluysa windows 10'a düşmemesi lazım diye biliyorum böyle bir durum olamaz, bu konu hakkında bilgim yok.

xTURANN

80+ Silver
W10'a dönmemiş. Görev Çubuğunun Ayarı Sol Köşe Olarak Değişmiş. Ortaya Al Tekrardan.
Ya da Temiz Format ile Tekrar W11 Kur, en iyisi.

mertdc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Doruk Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
flash belleksiz format atsam sorun çözülürmü ? (geri kalan yazdıklarım dahil)
W10'a dönmemiş. Görev Çubuğunun Ayarı Sol Köşe Olarak Değişmiş. Ortaya Al Tekrardan.

Armi3067

80+ Bronze
Hocam sola geçmesinden değil windows logosuna dikkatli bakın 10 logosu

Top Bottom