iyikizoyuncu
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Oyun oynarken bi anda mouse laglanıyor cok yavas calışıyor ses patlıyor ve internet bağlantısı kopuyor sonra crash verip mavi ekran veriyor nedeni nedir ne yapmam gerek?
Ramlerdenbolabilir hocam nereden bakıykrduk unuttum anlayan varmıOyun oynarken bi anda mouse laglanıyor cok yavas calışıyor ses patlıyor ve internet bağlantısı kopuyor sonra crash verip mavi ekran veriyor nedeni nedir ne yapmam gerek?
ne yapmam gerekiyor aynı sorunu gördün müRamlerdenbolabilir hocam nereden bakıykrduk unuttum anlayan varmı
Ben yaşamadım ama hocam 1 raminsökün bi deneyin pc yu sorun olursa soktugunuzu takip diğerini takıp deneyin ikisindede olursa ramlerdende olmayabilir tabine yapmam gerekiyor aynı sorunu gördün mü
farkettiğim şey bilgisayarımın normalden 3-5 saniye fazla açıldığı ve oyunu 5 saniye falan geç açtığı ilk defa görüyorum bu sorunuBen yaşamadım ama hocam 1 raminsökün bi deneyin pc yu sorun olursa soktugunuzu takip diğerini takıp deneyin ikisindede olursa ramlerdende olmayabilir tabi
minecraft oynarken bile oluyor bu sorun ses patlıyor alt tab atıyorum internet bağlantısı gitmiş mouse takılıyor falan ama restart atınca her şey normale dönüyorfarkettiğim şey bilgisayarımın normalden 3-5 saniye fazla açıldığı ve oyunu 5 saniye falan geç açtığı ilk defa görüyorum bu sorunu
Yüksek ihtimal ramlerdenbhlcam dediğim gibi bi bakınfarkettiğim şey bilgisayarımın normalden 3-5 saniye fazla açıldığı ve oyunu 5 saniye falan geç açtığı ilk defa görüyorum bu sorunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
minecraft oynarken bile oluyor bu sorun ses patlıyor alt tab atıyorum internet bağlantısı gitmiş mouse takılıyor falan ama restart atınca her şey normale dönüyor
Bakıyorum ramlere şimdiYüksek ihtimal ramlerdenbhlcam dediğim gibi bi bakın
Anı zor kaydedebilirim ama yasanirsa denerimhocam bi videoya çekme şansın var mı ?