Bilgisayarım mavi ekran verdi

Reaksiyon skoru
6
Oyun oynarken bi anda mouse laglanıyor cok yavas calışıyor ses patlıyor ve internet bağlantısı kopuyor sonra crash verip mavi ekran veriyor nedeni nedir ne yapmam gerek?

Ben yaşamadım ama hocam 1 raminsökün bi deneyin pc yu sorun olursa soktugunuzu takip diğerini takıp deneyin ikisindede olursa ramlerdende olmayabilir tabi
farkettiğim şey bilgisayarımın normalden 3-5 saniye fazla açıldığı ve oyunu 5 saniye falan geç açtığı ilk defa görüyorum bu sorunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

farkettiğim şey bilgisayarımın normalden 3-5 saniye fazla açıldığı ve oyunu 5 saniye falan geç açtığı ilk defa görüyorum bu sorunu
minecraft oynarken bile oluyor bu sorun ses patlıyor alt tab atıyorum internet bağlantısı gitmiş mouse takılıyor falan ama restart atınca her şey normale dönüyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

minecraft oynarken bile oluyor bu sorun ses patlıyor alt tab atıyorum internet bağlantısı gitmiş mouse takılıyor falan ama restart atınca her şey normale dönüyor
Yüksek ihtimal ramlerdenbhlcam dediğim gibi bi bakın

Temiz format sonra sürücüleri ve güncelleştirmeler bios sıfırlama ramleri sırayla tek tek dene iki adetse farklı model frekans ram varsa o da sıkıntı çıkarır 2. ve 4. slot yerleştir.

Olay Görüntüleyicisinde hata kodu vardır oraya bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,199
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri