Hocam ben bi arkadasima sordum 5000 e tamam dedik anlastik alabilirse alcakmis4000 TL civarı edebilir.
Hayırlı olsun o zaman. İyi fiyata satıyorsunuz.Hocam ben bi arkadasima sordum 5000 e tamam dedik anlastik alabilirse alcakmis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama belki iste 6000 den 5000 e dusurdum normalde sahibindene 4k fln koycaktim ama bizim arkadasin borcu vardi bana biraz onu oder <D
eyvallah hocamHayırlı olsun o zaman. İyi fiyata satıyorsunuz.
hocam bi kac arkadasda belese veriyon diyor 6k yaptım fiyatı kabul ettilerHayırlı olsun o zaman. İyi fiyata satıyorsunuz.
4kya rx 580 topladık4000 TL civarı edebilir.
sat ama arkadaşına kazık atcaksıneyvallah hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bi kac arkadasda belese veriyon diyor 6k yaptım fiyatı kabul ettiler
Benim kasada ışıksız güzel şımartılmış bir bebesin burda düzgünce sormusuz ne kadar eder diye dalga geciyorsun senin gibi insanlar donanım arşivinden ban yemesi lazımturboxtan farkı yok.en azından onun ışıklı mışıklı sıfır görünümlü kasası var.
Bebeye bak iki bin lira atmeyecek şeyi 5 bine satıyor bir de mal mal konuşuyor.asıl banlanması gereken sensin,resmen dolandırıcılık buBenim kasada ışıksız güzel şımartılmış bir bebesin burda düzgünce sormusuz ne kadar eder diye dalga geciyorsun senin gibi insanlar donanım arşivinden ban yemesi lazım
dost kazığı atma la adama yazık 5k ne o sisteme bari turbox alsın ilk defa turbox övdüm ama senin sistem yerine turbox daha iyi en azından ışığı olur birde cebine para kalır https://www.hepsiburada.com/turbox-...-masaustu-ofis-pc-bilgisayari-pm-HB00000P4805Benim kasada ışıksız güzel şımartılmış bir bebesin burda düzgünce sormusuz ne kadar eder diye dalga geciyorsun senin gibi insanlar donanım arşivinden ban yemesi lazım
trjhwjekthgtkhjkre hocam alcagı kesin degil bence almaz ama 6k dedi ilk ztn 6k fazla dedim 5e indirdimHocam arkadaşın dc si var mı? uyarmak için :d
gönlünüz rahat edecekse foruma sordum 5k azmış 6k ya anlaşalım de ancak çok daha fazlaya satıyorsunuz vicdanınıza bağlı...
ÇOk indirmişsiz zarar edersin,en iyisi satma o bilgisayaritrjhwjekthgtkhjkre hocam alcagı kesin degil bence almaz ama 6k dedi ilk ztn 6k fazla dedim 5e indirdim