Red Dead Revolver mı Red Dead Redemption 1 mi?intel core i5 2400 cpu 3.1 ghz amd readon hd 5500 4gb ram rdr 1 oynatır mı?
Red Dead Revolver PS2 ve XBOX'a(En eski xbox) çıktıikisinin farkı ne ben aslında rdr 1 i kastetmiştim de
Oynatır ama Rdr1 pcde var mıintel core i5 2400 cpu 3.1 ghz amd readon hd 5500 4gb ram rdr 1 oynatır mı?
İkisi için de emulator lazım ama red dead redemption 1 için kullanacağını Rpcs3 emulatorü senin pc kaldırmazhangisini pc de oynayabilirim
tm bide izninle bişey sormak istiyorum ben warframe dene oyunda fps im artsın diye grafik ayarlarımı değiştirdim ama sonra oyuna girerken oyun siyah ekran kapanıp açılıyor bir bilgin var mı ayarları değiştiremiyorumPS3 ya da Xbox 360 emulator ile o bilgisayar ile zaten RDR1 oynayamazsın. Ama PS2 emulator ile red dead Revolver oynayabilirsin belki ama telefonun iyiyse telefondan daha iyi performans alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkisi için de emulator lazım ama red dead redemption 1 için kullanacağını Rpcs3 emulatorü senin pc kaldırmaz
Ekran kartın amd olsa geforce Experience üzerinden değiştirip öyle başlayabilirdin. Belki amd kartların uygulamasında da vardır böyle bir şey varsa dene. Yoksa oyunu Steam'den oynuyorsan oyunun dosyalarını doğrula doğruladıktsn sonra birkaç dosya yeniden yüklendi derse ve yine açılmazsa son kez tekrar doğrula 2. doğrulamada da açılmazsa oyunu silip tekrar yüklemen gerekebilirtm bide izninle bişey sormak istiyorum ben warframe dene oyunda fps im artsın diye grafik ayarlarımı değiştirdim ama sonra oyuna girerken oyun siyah ekran kapanıp açılıyor bir bilgin var mı ayarları değiştiremiyorum
TM teşekkürler ramlerle ilgili bir bilgin var mıEkran kartın amd olsa geforce Experience üzerinden değiştirip öyle başlayabilirdin. Belki amd kartların uygulamasında da vardır böyle bir şey varsa dene. Yoksa oyunu Steam'den oynuyorsan oyunun dosyalarını doğrula doğruladıktsn sonra birkaç dosya yeniden yüklendi derse ve yine açılmazsa son kez tekrar doğrula 2. doğrulamada da açılmazsa oyunu silip tekrar yüklemen gerekebilir