Neler Yeni

Bilgisayarım sürekli yeniden başlıyor.

CoopWith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah Yusuf Pektaş
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar, bundan bir gün önce bilgisayarımda oyun oynarken bilgisayarım kendiliğinden kapandı ve reset atmaya başladı. Power tuşuna bastığımda kendine reset atıyordu ve bende kasasının içini açtım temassızlık olabilir diye. Benim PC mini PC fotoğrafta da gördüğünüz gibi ve sadece kasasını açıp çalıştırdığımda, hiçbir şeyle oynamadan, çalıştı. 2-3 saat sonra Google'da gezinirken bilgisayarım dondu ve ekranda fotoğrafta da gördüğünüz gibi kareler çıktı. Ben de bilgisayarı kapatıp açtım ve düzeldi. 1 gün sonra (bugün) CS:GO ana menüde dururken birden kapandı ve reset atmaya başladı ve bu sefer çalıştıramadım. Her yolu denedim SSD'yi çıkarıp çalıştırdım, RAM çıkarıp çalıştırdım, Wi-Fi'yi çıkarıp çalıştırdım, BIOS pilini çıkarıp çalıştırdım, kasadan çıkarıp uzay şekilde çalıştırdım ama yine de açılmadı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
not: 5-6 gün önce Steam'den Driver Booster adında bir uygulama yüklemiştim. İlk kez reset attığında ondan şüphelenip sistem geri yükleme noktasından geri dönüp değişiklerinin bazılarını geri alabilmiştim ama yine de aynı hata tekrar başıma geldi.

Sistem özelliklerim:
i5 6200U 2.3GHz.
8 GB Single Channel 2133 MHz RAM.
HD 520 ekran kartı.
Anakart ve PC markası yok Çin üretimi bir şey.
120GB mSATA SSD.
15V 5amper adaptör.

Ekler

• WhatsApp Image 2020-12-19 at 22.59.39.jpeg
    WhatsApp Image 2020-12-19 at 22.59.39.jpeg
    209.1 KB · Hit: 46
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    356.7 KB · Hit: 56
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
PC ye format at ama kesinlikle bir daha driver booster tarzı bir şey kullanma. Ek olarak açtığın oyunlar nedir?

CoopWith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah Yusuf Pektaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC ye format at ama kesinlikle bir daha driver booster tarzı bir şey kullanma. Ek olarak açtığın oyunlar nedir?
Keşke bilgisayara format atabilsem fakat bilgisayar görüntü gelmeden 3 saniyede bir kendine reset atıyor:(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorant + CSGO

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Ben adaptörden şüphelendim. Eğer mümkünse bir bilgisayarcıya git ve farklı bir adaptör ile dene.

CoopWith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah Yusuf Pektaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben adaptörden şüphelendim. Eğer mümkünse bir bilgisayarcıya git ve farklı bir adaptör ile dene.
Teşekkürler deneyeceğim.

Bir de evde 3 tane adaptör var biri 19v 3,5a diğeri 19,5v 4,5 amper diğeri 19v 6,5 amper (Küsüratlarını salladım) bunlardan birini bilgisayara kullansam sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Teşekkürler deneyeceğim.

Bir de evde 3 tane adaptör var biri 19v 3,5a diğeri 19,5v 4,5 amper diğeri 19v 6,5 amper (Küsüratlarını salladım) bunlardan birini bilgisayara kullansam sıkıntı olur mu?

Sanmam.

Top Bottom