Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,698
- İsim
- Mustafa
- İlgilendiği Kategoriler
- Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Merhabalar, bugün öğlen saatlerinde kasamı açarak soğuk hava üfleyerek kablolara dokunmadan kasamı temizledim bu işlem sırasında herhangi bir fanın dönmesine de müsaade etmedim herhangi bir bileşenin olmadığı kısımları ıslak mendille anakarta da hafif-orta şiddette soğuk hava üfleyerek kasamı temizledim temizlik sonrası bilgisayarı çalıştırdığımda görüntü alamadım en başta bu statik elektriktir diyerek kabloları çıkararak kasamın 1 dakika boyunca güç tuşuna basarak statik elektriği temizledim tekrar denediğimde yine düzelmediğini görünce bios pilini çıkartıp takarak tekrar denedim ardından ekran kartını ve ramleri sök çıkar yaptım halen ekrana görüntü gelmiyor 3 monitörde de teker teker denedim üçüne de görüntü gelmiyor yardımcı olabilir misiniz anakarta hava tuttuğum için bozulmuş olma ihtimali var mı?
ÇÖZÜM: Ramleri tek slotta çalıştırmayı denedim, ramlerin ikisi de tek slotta çalışıyordu sonrasında ramlerin birbirlerinin takılı olduğu slotlara taktım sorunum düzeldi.
ÇÖZÜM: Ramleri tek slotta çalıştırmayı denedim, ramlerin ikisi de tek slotta çalışıyordu sonrasında ramlerin birbirlerinin takılı olduğu slotlara taktım sorunum düzeldi.
Son düzenleme: