Çözüldü✓ Bilgisayarım temizleme işlemi sonrası açılmıyor

Ramlerin slotunu değiştirdim 1. rami 2. slota 2. rami 1. slota taktım şu anda görüntü alabiliyorum
hocam slot olarak 1-2 kullanıncamı alabiliyorsunuz yani sadece anlamadım şuan ama 2 raminiz varsa dual channel olmaz herhalde 1-3 veya 2-4 takmak lazımdı diye biliyorum tabi kurcalamamakta seçenek ama illaki bir gün tekrar temizlenmesi gerekecek umarım ileride sıkıntı çıkarmaz veya kullanırken

hocam slot olarak 1-2 kullanıncamı alabiliyorsunuz yani sadece anlamadım şuan ama 2 raminiz varsa dual channel olmaz herhalde 1-3 veya 2-4 takmak lazımdı diye biliyorum tabi kurcalamamakta seçenek ama illaki bir gün tekrar temizlenmesi gerekecek umarım ileride sıkıntı çıkarmaz veya kullanırken
çift slotlu anakartı

Anakart a320m-k 2 slotu var nasıl böyle çözüldü hiçbir fikrim yok ama ramlerin yazısının ters olması dışı bir sorunum yok o kadarda olsun artık

Ekler

• IMG_9065.jpeg
    IMG_9065.jpeg
    1.8 MB · Hit: 19
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,178
Üyeler
174,318
Son üye