Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarım wi fi ye bağlanıyor ama internet yok görünüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Harun
Ethernet kablosu kullanarak internet kullanıyorum ama bilgisayarı alıp başka bi yere götüremiyorum. Wi fi ye bağlanıyor ama internet yok görünüyor. Evdeki telefonlarda felan sıkıntı yok wi fi ye bağlanıp kullanabiliyoruz ama bilgisayarda kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Ethernet kablosu kullanarak internet kullanıyorum ama bilgisayarı alıp başka bi yere götüremiyorum. Wi fi ye bağlanıyor ama internet yok görünüyor. Evdeki telefonlarda felan sıkıntı yok wi fi ye bağlanıp kullanabiliyoruz ama bilgisayarda kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Driver sıkıntıları olabiliyor. Ben bizzat yaşadım bu sıkıntıyı windows 7 yüklediğimde sıkıntı yaşarken windows 10 yükledim sıkıntı çözüldü driver kaynaklı olabiliyor genel anlamda. Veya yeni format attıysan bu sıkıntıyı formattan sonra ilk defa yaşıyorsan direk olarak yüklediğin işletim sistemi ile ilgilidir. ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
bu sorunu yaşadıktan sonra pc yi yeniden başlattın mı hiç ben dün yaşadım yeniden başlattım düzeldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Harun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
so
bu sorunu yaşadıktan sonra PC yi yeniden başlattın mı hiç ben dün yaşadım yeniden başlattım düzeldi
İlk yaşadığımda denedim onu. çözüm olmadı. Sorunu bayadırlı yaşıyorum. Vizelerim var diye uğraşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driver sıkıntıları olabiliyor. Ben bizzat yaşadım bu sıkıntıyı windows 7 yüklediğimde sıkıntı yaşarken windows 10 yükledim sıkıntı çözüldü driver kaynaklı olabiliyor genel anlamda. Veya yeni format attıysan bu sıkıntıyı formattan sonra ilk defa yaşıyorsan direk olarak yüklediğin işletim sistemi ile ilgilidir. ;)
Yok hayır format atmadım. Driverlarım da güncel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,402
Üyeler
164,835
Son üye
AMJM
Top Bottom