Çağrı Yılmaz 80+ Silver Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4,402 16 Ağustos 2021 #40 Kamina yazmış: Teşekkür ederim. Devamı için tıklayın... Yeni çıkan sürüm ile sorun yaşamıyorsunuz. Hatta ben bizim evdeki yazıcı eski diye xp driveri kurdum sorun çıkmadı.
Kamina yazmış: Teşekkür ederim. Devamı için tıklayın... Yeni çıkan sürüm ile sorun yaşamıyorsunuz. Hatta ben bizim evdeki yazıcı eski diye xp driveri kurdum sorun çıkmadı.
Kamina 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 11,802 En İyi Cevap 1 17 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #41 Çağrı Yılmaz yazmış: Yeni çıkan sürüm ile sorun yaşamıyorsunuz. Hatta ben bizim evdeki yazıcı eski diye xp driveri kurdum sorun çıkmadı. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... O zaman garanti çalışır bu. SSD'den sonra yükselteceğim.
Çağrı Yılmaz yazmış: Yeni çıkan sürüm ile sorun yaşamıyorsunuz. Hatta ben bizim evdeki yazıcı eski diye xp driveri kurdum sorun çıkmadı. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... O zaman garanti çalışır bu. SSD'den sonra yükselteceğim.