pc yokken alma bence o zaman belki indirime girerBilgisayarım yok ama yazın belki alabilirim rainbow six siege dew oynamak istediğim oyunlardandı sizce şimdi alıyım mı ?
Epic'den 27 TL'ye aldım. Epic'i bekle.Bilgisayarım yok ama yazın belki alabilirim rainbow six siege dew oynamak istediğim oyunlardandı sizce şimdi alıyım mı ?
mayıs da bidaha indirime girecek gibi görünüyor ama şuan paran varsa al ama bana kalırsa alma eğer yazın oynarsan ve oyunu sevmes isen iade edebilirsinBilgisayarım yok ama yazın belki alabilirim rainbow six siege dew oynamak istediğim oyunlardandı sizce şimdi alıyım mı ?
al mesela steam dan abim gta 5 aldı 60tl ye bir daha inmedi hep 80 falan olduBilgisayarım yok ama yazın belki alabilirim rainbow six siege dew oynamak istediğim oyunlardandı sizce şimdi alıyım mı ?
1 ay önce falan girdi galiba. Genellikle her indirimde giriyor ama.en son ne zaman girdi ben takip etmiyorum forumdan gördüm
En mantıklısı o gibi zaten. Acele etmenize çok gerek yok.o zaman almam
al mesela steam dan abim gta 5 aldı 60tl ye bir daha inmedi hep 80 falan oldu![]()