Nasparus 80+ Silver Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3,219 Dahası Reaksiyon skoru 1,688 Konum Ev İsim Yusuf İlgilendiği Kategoriler Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik Steam https://steamcommunity.com/id/Nasparus/ 22 Mart 2021 #1 Hem Windowsu hemde android kullanmak istiyorum. 2 laptopa da kuracağım. Güçlü sistemler değiller. Nasıl yapabilirim?
Hem Windowsu hemde android kullanmak istiyorum. 2 laptopa da kuracağım. Güçlü sistemler değiller. Nasıl yapabilirim?
N Nvidia_GF_FX_500 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 3,302 En İyi Cevap 3 22 Mart 2021 #2 Prime OS, Phoenix OS, Androidx-86, Bunlar bazı Android İşletim Sistemlerinin adları. Sitelerine gidip, uygun sürümü bilgisayarına indirin. Rufus veya benzeri bir program ile USB belleğinize yazdırın. Bilgisayarı yeniden başlatıp, USB üzerinden Boot edin. Bazı işletim sistemlerini bilgisayarınıza kurmadan USB belleğinizden çalıştırabilirsiniz. Kurulum aşamalarını YouTube üzerinden bulabilirsiniz. Kullandığım kaynak sitesi: 11 Best Android OS for PC Computers (32,64 bit)
Prime OS, Phoenix OS, Androidx-86, Bunlar bazı Android İşletim Sistemlerinin adları. Sitelerine gidip, uygun sürümü bilgisayarına indirin. Rufus veya benzeri bir program ile USB belleğinize yazdırın. Bilgisayarı yeniden başlatıp, USB üzerinden Boot edin. Bazı işletim sistemlerini bilgisayarınıza kurmadan USB belleğinizden çalıştırabilirsiniz. Kurulum aşamalarını YouTube üzerinden bulabilirsiniz. Kullandığım kaynak sitesi: 11 Best Android OS for PC Computers (32,64 bit)